Emerken Kendini Geriye Atma

144 görüntüleme
A

Ayşegül S.

24 Ekim 2025 10:38
Bebeğim iki ay sekiz günlük iki günden beri emerken memeyi istememe ayaklarını kendine çekip başını geriye itip ağlama krizlerine giriyor sakinleştirmek için kucağıma alıp gazini çıkarmaya çalışıyorum sonra tekrar devam ediyorum yine aynı şeyi yapıyor ne yapacağım bilemiyorum
S

Sümeyye K. ..

24 Ekim 2025 10:57
Farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyebilirsiniz. Ayakta gezinerek veya yatarak vs.
Benim bebeğimde de olmuştu böyle bir süreç, hatta meme reddi olacak diye korkmuştum ama olmadı çok şükür. Farklı pozisyonlar deneyerek süreci atlattık
F

Fatma

24 Ekim 2025 11:51
Benim bebeğim de aynı ağlamaya başladığında emzik verip susturuyorum sonra emmeye devam ediyor ama ara ara emzikle sakinleştiriyorum
S

Sevval Ç.

24 Ekim 2025 11:54
2 ihtimal geldi aklıma ya gazı var bunun icin tam yatıkdegil hafif dik emzirin ve yaptığınız gibi aradagazını çıkartıp emzirmeye devam edin. 2. İhtimalsut tazyikli geliyor bebek yetişemiyor olabilir bu benim yaşadığım bir sorundu yürüyerek emzirmek buyuk oranda ise yaramıştı
F

Fatma K.

24 Ekim 2025 19:46
Meme reddi değilmiş gazi olduğu için memeyi emerken ebagirsaklari calsitirdigi için gazını çıkarmaya çalışıyormuş bizde yaşıyoruz bu durumu araştırmıştım
A

Ayşegül S.

25 Ekim 2025 04:34
Teşekkürler bir çok şey denedim bende insan her yolu deniyor evet tazikli geliyor ilk etapta o zman çok sinirleniyo onun içinde öndeb biraz sağım yapıyorum ama bilmiyorum artık
F

Fatma Y.

25 Ekim 2025 20:50
Ayaklarini kndine cekiyorsa gaz. Ve o donemde aldigim en onemli tavsiye gazliysa emzirmeye calisma once gazini cikar sakinlestir oyke emzir yoksa gaz daha da birikir ve cikilmazbir donguye girersiniz. Memeden memeye gecerken dahi gazini cikar. Emzirmeden once yine gazini cikar oyle emmeye al. Memende kendini itiyorsa sakinlestir gazini cikar oyle emmeye al. Yoksaiki dk emer sonra yine sinirle iter kendini

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir