Emerken Cuk Cuk Ses Gelmesi

146 görüntüleme
İ

İrem S.

26 Ekim 2025 16:50
Memeyi cok güzel kavrıyor başlarda sütüm az iken bu ses yoktu ama şuan emerken cuk cuk diye ses geliyor emerken bu normalmi hava yutuyor diye cok aklıma takılıyor farklı pozisyonlarda emzirmeyi denedim yine ses aynı
T

T.

26 Ekim 2025 17:14
Valla bizde öyleyiz geçmedi her pozisyonu denedim elimlede memeyş veriyorum hepsini kavrasın diye yine aynı
İ

İrem S.

26 Ekim 2025 17:19
Sürekli hava yutuyor durdurul gazını alıp devam ediyorum yine aynısını yapıyor yürüyerek emzirdim yine aynı yani
M

Merve K.

26 Ekim 2025 17:31
Bebek bir sebeple vakumu bozuyor o yüzden o ses geliyor. Benim bebeğim süt çok hızlı o yüzden arada nefes almak için bozuyor bir sürü hava yutuyor o arada. Burun tıkanıklığında, dil bağında vs de olur. Sebebini bulmaya çalışın. Eğer ki süt hızıyla alakalıysa kesinlikle makas öneriyorum. Hemen areolanın üzerinden iki parmağınızla sıkıştırın. En önemlisi vakum bozulduğu için çok fazla hava yutar emzirme aralarında sürekli gazını çıkartın.
T

Tuğba Ö.

26 Ekim 2025 17:40
Önden sütünüzü sağmayı deneyin eğer ses kesildi rahat emiyorsa sütünüz hızlı akıyor olabilir
S

Songül Ş.

26 Ekim 2025 18:03
Benim kızım da böyleydi dudak bağı vardı ben araştırmıştım ama doktorlar bir şey demeyince ben öyle sanıyorum diye düşünmüştüm ama meğerse ondan öyle oluyormuş belki kızım o yüzden çok uykusuz çok ağlak vs vs oldu işte
İ

İrem S.

26 Ekim 2025 18:11
Teşekkür ederim deneyecegim dil bagınada baktım dudak bagınada ama bir sıkıntı yok başta olmuyordu sonradan olmaya başlayınca sütüm hızlı iniyor diye düşünüyorum cok sabırsız başta biraz sagayım diyorum bas bas bagırıyor beklemekde istemiyor makas yöntemini deneyecegim
S

Songül Ş.

26 Ekim 2025 18:15
Ben sağmadım zamanla geçti
F

Fatma Y.

26 Ekim 2025 20:55
Süt fazlalığıve burun tikanikligi cok etkiler. Hava yutuyor ve gaz olur bebeginiz cok kucukse brde gaz problemiyle uğraşırsınız. Burnu tikalysa acmainizi oneririm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir