Emerek Uyuyan Bebek Nasıl Kendi Kendine Uyur?

166 görüntüleme
S

Sema S.

22 Eylül 2025 11:00
Bebeğim 10 aylık memede uyuyor ve dalmadan bırakınca ağlama krizine giriyor direniyorum kucakta sallıyorum ama yine meme istiyor. Gece de aynı şekilde uyanınca emmeden uyumuyor. Onun güvenini kırmadan aglatmadan nasıl en yumuşak şekilde geçiş yapabilirim desteksiz uykuya tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Ş

ŞuraK

22 Eylül 2025 15:48
Aynı dertten muzdaribim. Dün 1 yasına girdi hala bir çözüm bulamadım gündüz bebek arabasında ya da sallayarak bir şekilde yine nadiren uyuyor ama geceleri asla….babasi ile deniyorum o kalkıp aldıgında daha cok ağlıyor. Kesinlikle saatlerce ugrassamda emmeden uyumuyor.
Ö

Özlemmm

23 Eylül 2025 18:52
Aynı durumu bnde yaşıyorum bebeğim on aylık. Ne zamana kadar sürecek bilmiyorum ama bni aşırı yoruyor.
M

Melike P.

23 Eylül 2025 19:14
Benim bebeğim 15 aylik durum ayni, sanirim memeyi tamamen kesmeden bu durumu atlatamayacagim, gece 5 6 kere uyanıyorsa en fazla 2 kez emzirmeden tekrar uykuya dondurebiliyorum oda zaten yarım saat 1 saat sonra tekrar uyaniyor ve emmeden bırakmıyor babası da alsa kucağına ayni durum çok ağlıyor, gündüz uzun saatler emmeden durabiliyor ama gece en fazla 3 saat
S

Sema S.

23 Eylül 2025 19:38
Evet emmeden uykuya geri dönünce yarım saat sonra yine uyanıyor o zaman da uzun uyumuyor. Artık gerçekten yorucu olmaya başladı bir de tek göğüsten emzirebiliyorum ben, diğerinden yeterince süt gelmedigi için sürekli krem kullanmak zorunda kalıyorum yara olmasın diye 😔

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir