Emerek Uyuma

188 görüntüleme
N

Nagihan A.

24 Ağustos 2025 21:22
Diş sancılarının başladığı dönemde sadece emerek uyumaya alıştı ilk başlarda uykuya dalacağı zaman memeyi çekip emzik veriyordum uykuya devam ediyordu sonra emziğe kanmamaya başladı ve artık hiçbir şekilde emzik almıyor. Şuan 11 aylık emerek uyutmayı bırakmak istiyorum ama nasıl daha kolay olur nasıl bi yol izlemeliyim bilemiyorum. Aranızda aynı durumu yaşayıp aşabilen varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok memnun olurum🥹
S

Sedanur B. ..

24 Ağustos 2025 22:27
Benim bebeğim de 6 buçuk aylık hep emerek uyuyor. Bu durumu düzeltmek istiyorum bende. Benden başkası uyutamıyo çünkü. Tecrübeli annelerin bilgisine ihtiyacım var 🌼🌼
K

Kübranur ..

24 Ağustos 2025 22:30
Ben de şurda kalayım 9 aylık aynı durum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

25 Ağustos 2025 00:07
Gündüz uykularında emmeden uyumayı alıştırmak geceye göre daha kolay oluyor genelde. Gece Uyandığında önce pış pullayarak uyutmayı deneyin 6 ayın üstünde olduğu için biberonla su teklif edin açlıktan uyanmadıysa eğer. Kucağınıza alabilir bir iki tur gezdirip sallıyor gibi dolaştırabilirsiniz. Uyuması için bir uyku arkadaşı verebilirsiniz oğluma nefes alıp veren koala aldım ben. Süreç zorlu olacak sabır çok önemli ani kesmek yerine aşama aşma deneyebilirsiniz belki faydalı olur bol sabır dilerim 🙏🏼
K

Kübranur ..

25 Ağustos 2025 15:58
Ayça hanım benim oğluma dediğiniz şeyleri yapsam ne kadar uykusu olursa olsun kendi kendini uyandırıyor ve en az üç saat uyanık kalıyor sabah 7de uyandırdığımda da çok huzursuzluk yaşıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir