Emekleyerek Uyumak İstiyor Mümkün Değil

91 görüntüleme
D

Derya S. ..

1 Eylül 2025 17:38
Emeklemeyi öğrendi bebeğim 8 aylık olmak üzere normalde yanına uzanırdım ninniler sevgiler öpücükler sarılmalarla uyurdu şimdi mümkün değil sürekli emekleme pozisyonunda durmak istiyor gözünden uyku akıyor en son dayanamayıp kucağımda pışpışla sallıyorum hemen uyuyor uykusu çok olduğundan ama belimde fıtık var tekrar kucağa alışsın istemiyorum ne yapmam lazım geçer diye bekliyorum geçmiyor
F

Fatma S. ..

1 Eylül 2025 18:01
Sizi üzmek istemem ama 9 aylık oldu ayakta durmayı öğrendi gerisini siz tahmin edin 😊 gece gözümü açıyorum bir bakıyorum ayakta gayet mutlu beşikten tutunmuş sallanıyor. Yeni öğrendikleri şeyleri yapmak istiyorlar.
S

Sümeyye S.

1 Eylül 2025 18:24
Biz 5-6. ay arasında bir atak haftası geçirdik. O zaman dediğiniz gibi emekleme pozisyonunda duruyor ileri geri salınıyordu, gözünden uyku akıyor, neredeyse gözleri kapalı emekleme pozisyonunda salınıp duruyordu, emerek uyuyor o yüzden o şekilde de emmeye devam ediyordu, şaka gibi amuda kalkıp emecek diye düşünüyordum. 2-3 hafta sürdü. Motor beceri patlaması yaşıyorlar, kazanılan beceriyi de tekrar ediyorlar uykuda bile. Biz o atak haftasından emeklemeye başlayarak çıktık çok şükür geçti. Fatma Hanım’ın yazdığı çok hoş 😁 Biz de şimdi bir yerlere tutunup ayağa kalkmayı öğreniyoruz, öğrendik ve ben de gece bir bakıyorum ki ayakta. 😅 Bazı dönemlerde geçici olarak değişiklikler oluyor, olacakta siz sakin ve sabırlı olun. 😊
D

Derya S. ..

1 Eylül 2025 20:03
Teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için bu durum geçtiğinde eski alıştığı gibi uyumaya dönebilir inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir