Emdikten Sonra Kusma
84 görüntüleme
H
Havin
7 Kasım 2025 07:40
Gazi çok var emdikten sonra üstüme alinca sıkıntı yok ama yere birakinca kıvranıyor o an kusturuyor kendini üsten gazi çıksa dahi altan cikmayana kadar kıvranıyor böyle kusuyor ne yapmalıyım doktorumuz relektaz verdi daha vermedim
A
Aslı
7 Kasım 2025 09:28
benim bebeğim de çok kusuyor kucakta bile durmuyor kusana kadar gazı da var tabiki kilo alımı iyi olduğu için normal dediler. relaktaz biz de kullanıyoruz ama herhangi bir etki görmedim olumlu olumsuz. siz de bebeğinizde deneyin fayda görürsünüz belki
E
Elif Ü. ..
7 Kasım 2025 09:53
Benımde bebeğim gazı cıksada kusuyordu ama doktorumuz üstten gazı çıkarttıktan sonra yere bırakma demişti 5 10 dk dik dursun öyle yapınca daha iyiydi.

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
10 Kasım 2025 18:39
@Havin hanım emzirme sonrası kusma oluyorsa sütünüz tazyikli geldiği için bebeğiniz çok fazla besleniyordur ve bundan kaynaklı da kusma görülür. Çünkü bebek gereğinden fazla beslenmiş olur ve tolere edemez bunu da kusarak gösterir. Bebeğinizin ihtiyacına göre beslemenizi öneririm.
B
Bennu A.
12 Kasım 2025 08:20
Benim de benzer bi sorunum var, sütüm tazyikli geliyor ve emdikten sonra çok kusuyor. Bebeğimin ihtiyacını nasıl anlayabilirim ki ben verdiğim sürece emiyor çünkü, kendisi bırakmıyor memeyi