Ellerini Emme
89 görüntüleme
B
Büşra M. Ç.
10 Kasım 2025 11:58
63 günlük bebeğimin elleri sürekli ağzında ve yalanıyor , emzirdikten sonra da aynı şekilde. Çişli bez sayısını takip ediyorum, sayısı yeterli. Huzurlu ama kafamda hep aç mı acaba sorusu var. Ellerini meme istediği için emiyor olabilir mi?
D
Damla B.
10 Kasım 2025 12:17
Ellerini emmesi gayet normal endişe etmeyin.doymasa inanın aç olduğunu belli eder,huzurluysa bir sıkıntısı yoktur.
S
Seda K.
10 Kasım 2025 12:31
Gazlı bir bebek mi genelde gazı olan bebekler rahatlama amaçlı kullanıyor parmaklarını
B
Büşra M. Ç.
10 Kasım 2025 12:37
@Seda Kayman Evet öyle hatta bazen sırf çıkarabilmek için memeyi kullandığı oluyor 😅
B
Büşra M. Ç.
10 Kasım 2025 12:47
@Damla Beşir İster istemez acaba sütüm yetmiyor mu diyorum, sürekli mememde dursa hayır demeyecek 🥲
D
Damla B.
10 Kasım 2025 12:56
@Büşra Meryem Çakır çok iyi anlıyorum sizi.bebekler sadece aç olduğu için memede durmaz.onlar için sakinleşme yeridir ayrıca. Aç olduğu için değil çoğu zaman orada durmak istediği için emiyor. Dediğim gibi eğer aç olsaydı anlardınız çok huzursuz oluyorlar 😅 idrar sayısı iyiyse kilo alımı da normalse endişe etmeyin.Kendini sakinleştirmek için yapıyorlar. Önce ellerle başlıyorlar sonra ayaklarını ağzına götürmeyi öğreniyorlar sonra da ne bulsa ağzına atmaya başlıyor minikler 💕
F
Fatma S. ..
10 Kasım 2025 13:17
Benim kızımda 66 günlük tıpkı söylediğiniz gibi 😂 gelişimsel bir özellik korkmayin
B
Büşra M. Ç.
10 Kasım 2025 13:46
@Fatma Sevgi Annanesi aç bu çocuk diye peşimde 🥲🥹Kırk defa söylenince inanıyor insan
F
Fatma S. ..
10 Kasım 2025 17:32
😂 maalesef aile büyüklerimiz genelde bu şekilde yorumluyor 🙂↕️