Elleri Yumruk Yapma
161 görüntüleme

Büşra B.
13 Ağustos 2025 18:42
Bebeğim 11 haftalık. Elleri genelde yumruk şeklinde. Tekerlemelerle ellerini açmaya yönelik oyun oynuyorum. Ne zaman ellerini açmaya başlar ve bu beceriyi gösterememesi ne anlama gelir?

Yeter O. ..
13 Ağustos 2025 18:47
Benimde kızım 9 haftalık bu bir refleks merak etmeyin biraz daha büyüyünce geçer
N
Nil ..
13 Ağustos 2025 18:57
Benim bebeğimde 11 haftalık ellerini sürekli yumruk yapıyor ama açıyorda . o haftadaki bebeklerde sanırım oluyor. Parmağınızı yakalıyorsa, ellerini yumruk yaparken vücudu kas katı değilse sorun yok diye biliyorum

Ayşegül A.
13 Ağustos 2025 19:38
Biz 12 haftalığız benim oğlum da hep yumruk yapıyordu.biraz düzelmeye başladı artık eskisi gibi sürekli kapalı olmuyo.emerken,mama içerken özellikle kapalı tutuyordu.artık azaldı genelde tişörtümü sıkıca tutuyor onun yerine😅

Ayşegül A.
13 Ağustos 2025 19:39
Ayrıca zıbınının yakasını tutup çekip uzatıyor.sizde de var mı öyle bir durum.sanki bıktım bunaldım çıkar şu zıbını der gibi tutuyor😂

Büşra B.
13 Ağustos 2025 20:26
Ya tshirt çekiştirme bizimkinde de var çok da gülüyorum hatta ona. 😅Zıbını değil ama kendi kulaklarını ve benim saçımı çok çekiyor. Aslında bu soruyu bir problem olduğunu düşündüğüm için sormamıştım. Ne zaman açılacağını merak ettiğim için sormuştum. Yine de cevaplarınız için teşekkür ederim.🥳

Ayşegül A.
14 Ağustos 2025 05:00
3 aydan itibaren düzelmeye başlar
diye düşünüyorum çünkü artık bir şeyleri kavramaya,tutmaya başlıyorlar.kasları güçlenmeye başlıyor.bizim öyle olmaya başladı azalıyor kapatması giderek.önemli değil😊
diye düşünüyorum çünkü artık bir şeyleri kavramaya,tutmaya başlıyorlar.kasları güçlenmeye başlıyor.bizim öyle olmaya başladı azalıyor kapatması giderek.önemli değil😊