Eller Serbest Pompa Önerisi Hangi Marka
117 görüntüleme
S
Sema E.
21 Eylül 2025 17:22
İşe başlayacağım avent fişe takılan var ve elimi kolumu bağlıyor sagarken eller serbest pompalara çekim gücü az sızdırıyor şarji cabuk bitiyor gibi kötüyorumlar okudum aranızda tecrübeliler varsayazabilir mi mochi lanshino hangisi daha iyi sagimlari elektrikli pompadan kötü mü ?
S
Sevcan K.
21 Eylül 2025 17:26
Lansinoh fişe takılan vardı çok iyi sonra eller serbestini aldıö oda iyi ama sağım süresi uzuyor mesela 15 dakika fişe takılanla doluyorsa eller serbestte 20.25 dakika

Feride Y.
21 Eylül 2025 17:37
Merhaba ben bebebao kullandım hepsiburadadan arkadaş tavsiyesi üzerine aldım çok mümkün kaldım. Şarjlı eller serbest kullanılıyor 10 kademeli yani hızını ayarlama özelliği var. Üç modu var masaj, sağım, ve ikisi birlikte. Ben yeterince memnun kaldım
G
Gökçin N.
21 Eylül 2025 17:48
Lansinoh eller serbest almıştım ben. Birincisi çok canımı yakıyor,meme uçları travmatiza oluyor,emzirme eziyet haline geliyordu. Sonra lansinoh çiftli elektirikliye geçtim,çok rahat ettim
Hem canım yanmadı,hem de çekimi daha iyi. Ayrıca eller serbestte haznede çok fazla süt kalıyor,boşa gidiyor,tek damla süt bile benim için çok önemli. Bazen de iyi oturmazsa akıtıyor, yine boşa gidiyor sütler. Şarj süresi olarak da 2 gün x 3 sağım yetiyor.Eller eserbestten kaçınıyorum şuan.
Hem canım yanmadı,hem de çekimi daha iyi. Ayrıca eller serbestte haznede çok fazla süt kalıyor,boşa gidiyor,tek damla süt bile benim için çok önemli. Bazen de iyi oturmazsa akıtıyor, yine boşa gidiyor sütler. Şarj süresi olarak da 2 gün x 3 sağım yetiyor.Eller eserbestten kaçınıyorum şuan.
S
Sema E.
21 Eylül 2025 19:05
Teşekkür ederim deneyimlerinizi yazdığınız için
Ş
Şeyma D.
21 Eylül 2025 21:13
Bende Momcozy M5 var memnunum 180ml ye kadar kapasitesi var. Tam şarj edildikten sonra 30 dakikalık 4-5 sağım rahatlıkla yapabiliyorsunuz

Ülkü A. B.
22 Eylül 2025 09:03
Ben mochi kullanıyorum. Şarj süresi 20 Şer dakika iki göğüs sağım yapıyorum tam denk geliyor. Kullanımı kolay, ilk başlarda çok canım yanıyordu ama şuan alıştım sanırım acımıyor. İçinde süt ziyan olmuyor hiç. Çok kullanışlı
N
Nil B.
22 Eylül 2025 20:31
Ben lansinoh hem elektrikli hem eller serbest kullanıyorum arkadaşın dediği gibi eller serbest ile sağım süresi uzuyor veya bazen elektrikliye göre 30ml daha az süt çıkıyor ama bebeğim çok hareketli olduğu için benim işimi görüyor elektriklinin başında oturamıyorum. Ben aylardır kullanıyorum bu arada hiç akıtma vs yapmadı memnunum