Elimden Yemek Yemiyor

148 görüntüleme
E

Elif Y.

5 Eylül 2025 18:53
Bebeğim 1 yaşında asla elimden yemiyor kendı yemek istiyor çorbayı bile eliyle yemeye çalışıyor kendı yemek ıstıyor çok güzel ama saçlarına kadar sürüyor her yedıgını bu sebeple bebeğime dışarıda ek gıda yedıremıyorum çünkü heryerını yemek yapıyor evde olsak önemli değil günde 3 kere yıkamak zorunda kalıyorum sırf yemek yesın diye ama kış geliyor bu kadar bol yıkayamam bu durumu nasıl duzeltırım nasıl benım elımden yemesını saglayabılırım daha önce böyle hiçbir sorun yoktu elımden yerdi yemeğini, mamada ıcıyor bu arada
S

Sembo

5 Eylül 2025 19:37
Açıkcası ben sıkıştığım an kukili açıyorum bu durumlarda o zaman bir tık yiyor o şekilde ama tabi benim ki 5 dk sonra sıkılıyor çizgifilmden farkediyor yedirdiğimi ama zor zamanlarda ben gösteriyorum maalesef
E

Elif Y.

5 Eylül 2025 19:43
Ben alışır dıye korktuğum ıcın denemedım hıc
Y

Yasemin Y. D.

6 Eylül 2025 22:16
biz de aynı durumdayız kaşığı almaya çalıştığı an başka şeyle dikkatini dağıtıyorum yemek masası oyuncapı yahut kitap yahut kepçe kaşık vs gibi eline veriyorum onla oyalanırken en azından bir iki kaşık ağzına giriyor bişiler 😀 deneyin bence
E

Elif Y.

6 Eylül 2025 22:18
Yasemin hanım bizim mama sandalyesinden hıc bısey eksik olmuyor inat etti açmıyor ağzını he dıyelımki yanlışlıkla yedi hemen tükürüyor sinirlerim laçka oldu artık 😂
F

Fatma S. ..

6 Eylül 2025 22:46
Saçlara bişey diyemem ama aktivite önlükleri işe yarayarabilir.
E

Elif Y.

6 Eylül 2025 22:48
Fatma hanım ondanda var hersey var ama bizim kızın yemek yıyesı yok
N

Nur T.

7 Eylül 2025 00:04
Hiçbir şekilde yemiyorsa başına rahatsız etmeyecek bir mutfak bonesi takılabilir diye düşündüm
E

Elif Y.

7 Eylül 2025 23:22
Kafasına asla bısey taktırmaz hemen çıkarır atar tek derdım karnının doymuyor olduğunu düşünmek acıkınca yer dıyıp umursamamazlık yapamıyorum evet mama ıcıyor dıye bır tık dıye kafam rahat ama kalori anlamında besin değeri anlamında desteklenmesi lazım keşke yese de dünyalar benım olsa

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir