El Emme
85 görüntüleme
G
Gül K. ..
8 Ocak 2026 08:50
Bebeğim 3 aylık 1 haftadır gece tam anlamıyla uyumuyor şapur şupur parmak emiyor gece boyu gerilerek normalde 2 saatebir emmeye kalkardı elini emdiği için aç diye saat başı emziriyorum yanlış mı yapıyorum

Deniz T.
8 Ocak 2026 09:21
Merhabalar bebeginiz oral donem de ellerini emerek taniyor dunyasini. Biz o donemdeyken elini emme sesisine( şapşup) uykudan uyaniyordum. Normal surec gonul rhatligi ile bebeginiz ne zaman isterse o zaman emzirin teklif edin emmek istemezse zorlamayin.
M
Merve A. ..
8 Ocak 2026 10:01
El emmesi ne zaman sona erdi peki biz 9 aylık olduk hala emiyoruz parmak
B
Buse N.
13 Ocak 2026 00:59
Benimde bebeğim 3 aylık gece gözleri kapalı olmasına rağmen emziği atıp elini ağzına götürüyoe sürekli ve kendini uyandırıyor. 2-3 gecedir geceleri 0 uykuylayız.uyku sırasında artık ince bi müslinle kundak yapmaya başladım sırf uyuyabilmek için
M
Melda E.
13 Ocak 2026 06:44
Merhaba, bebeğim 3,5 aylık son 5 gündür aynı durum var. Gece uykuda parmak emiyor özellikle sabaha karşı hep ağzında diğer zamanlarda da uyku geçişlerinde emiyor gibi emme sesine uyanıyorum. Rahatsız edici bir ses umarım en kısa zamanda geçer, alışkanlık yapmasından da tedirginim. Evet normalde gece emmeye uyandığı saatlerde bu gece hiç uyanmadı eli ağzındaydı hep ben verdim uykuda emmiş oldu. Acıktığının da farkına varmadı bence