El Ayak Ağız Hastalığı

106 görüntüleme
M

Melike N. T. ..

22 Temmuz 2025 20:28
Hocam vücudunda bir günde su dolu kabarcıklar çıktı doktorumuz el ayak ağız hastalığı tanısıni koydu özel bir tedavisi olmadığını kendiliğinden geçeceğini söyledi ama bebeğim cok kötü ağlıyor dili damağı ağzı hep yara beslenmek asla istemiyor su dahi içmiyor ağzındaki yarayı geçirecek ne kullanmaliyiz
R

Rümeysa N. Ş. ..

22 Temmuz 2025 20:34
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun benim bebeğim de 15 aylıkken olmuştu ağız için doktorumuz bi sprey verdi bide karadut şurubu iyi geliyor ağız içi yaralarına su bile içmek istemez sizi çok iyi anlıyorum ağrı kesici ve spreyle biraz rahatlıyodu etkisi geçince yeniden tekrar çok geçmiş olsun
T

Tuğba K. ..

23 Temmuz 2025 02:13
Merhabalar bizde şuan aynı durumdayız oğlumun elinde ayağında yok ama ağzının içini iltihap kaplamış yaralar sarmış durumda sürekli ağlıyor yemek yemiyor su içiyor sadece sprey kara dut özü vitamin ağrı kesici arasında dönüyoruz ama şuan fayda sağladığı yok gibi lütfen başka bir şekilde geçirebilen varsa yazar mısınız 7 gün oldu ve açlıktan sürekli ağlıyor sadece anne sütü verebiliyorum
M

Melike N. T. ..

23 Temmuz 2025 18:33
Arkadaşlar ağız yarasına karadut ile çareyi bulduk urmu dutu da deniyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir