Ekran

163 görüntüleme
I

Irem

19 Ekim 2025 14:50
4 buçuk aylık bebeğim şömine izlemeyi çok seviyor kayınvalidemin evinde şömine var kendi evimizde yok arada tvden şömine görüntüsü açsam bu da ekran maruziyetine girer mi
K

Kübra G.

19 Ekim 2025 15:07
Bunu bende çok merak ediyorum bilen biri aydınlatırsa çok güzel olur
Merve K.

Merve K.

Dil ve Konuşma Terapisti

20 Ekim 2025 13:13
İrem hanım merhaba. 0-2 yaş aralığında yapay görüntüleri, kaydedilmiş sesleri önermiyoruz çünkü çocukların boyut algısı ve iletişimsel becerileri bu evrede hızlı bir şekilde gelişim gösteriyor. Çocuğum çok seviyor ve açmak istiyorum diyorsanız da süreyi kısa tutmanızı ve bu esnada çocuğunuza konuşmanızı öneririm. Peki nasıl bir konuşmadan bahsediyorum? Örneğin ‘aa bak ateş, ateş yanıyor, kırmızı ateş’ gibi şömineyi tanımlayan, tanıtan cümleler kurabilirsiniz. ✨

Ekran maruziyetiyle alakalı videomu aşağıya bırakıyorum.

https://www.instagram.com/reel/DN_GTbmjF69/?igsh=MTd4M3gwNjU1NGVtNw==

I

Irem

20 Ekim 2025 16:11
@Merve Kılıç merve hanım yanıtınız için teşekkür ederim peki piyanolu oyun halısı da şarkı söylüyor müzik çalıyor bunu da mı dinletmemeliyim
Merve K.

Merve K.

Dil ve Konuşma Terapisti

20 Ekim 2025 16:50
Eğer müziğe eşlik ediyorsanız bir sakıncası olmayacaktır, ben de yeğenimde kullanıyorum ve her seferinde müziğe ritme eşlik edip onunla sohbet ediyorum. Bu şekilde yapabilirsiniz siz de. ✨

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir