Ek Gıdaya Geçiş

69 görüntüleme
Fadile B.

Fadile B.

11 Haziran 2025 06:45
Bebeğim 5 ayını tam doldurdu yemeğe oturmaya çok meraklı doktorumuz da yavaş yavaş meyve püresi tattırabilirsin dedi ki facia yaşıyorum şu an Şimdi ise asla biberon emmek istemiyor her şeyi kaşıkla almak istiyor meyve istiyor 😭 İki gündür hiçbir şey vermememe rağmen hala biberon istemiyor reddediyor ne yapmalıyım bilmiyorum bir tatlı kaşığı meyve püresi ile 120 cc'lik sütü karıştırıp öyle veriyorum ki anca öyle içiyor kaşıkla mamayı biberonda sade olarak su çok zor içiyor 😭😭😭
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

11 Haziran 2025 07:37
Tabii ki ayrıntılı bir şekilde konuşmak lazım fakat genelde bunu yaşadığımız durumda anne biraz katı gıda için acele etmiş oluyor, bebekte aromalı bir şeyler aldığı için önceliği katı gıdaya bırakıyor. Tadım döneminde olduğunuzu Unutmadan yol alırsanız daha az sıkıntı yaşarsınız. Yani önce anne sütü ya da mama aldığı kadar, sonrasında sınırlı miktarda katı gıda tadımı ve yapabilirsiniz…
Fadile B.

Fadile B.

11 Haziran 2025 07:43
Hocam hevesliydi diye bende ilk başlarda onun için verdim ama mama içmemiz baya düştü 🫤 teşekkür ederim iyiki varsınız hocam

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir