Ek Gıda Yiyor Ama Formul Mama İçmiyor
120 görüntüleme

Neslihan K. K.
2 Ocak 2026 19:20
Sabah kahvaltıda 1 yumurta öğlen ne pişirirsem onu akşamda çorba ve meyve yiyor. 2 aylıkken sütüm kesildi formul mama verdim. Simdi 1 yaşinda herseyi yiyor ama formul mamayi gunde 2 3 biberon oda 150 ml ustunu icmiyor zorlamak istemiyorum yeterlimi?

Melek M.
2 Ocak 2026 19:49
Bunu doktorlar daha iyi bilir ama şahsıma göre bebeğiniz gayet güzel besleniyor bence😊

Neslihan K. K.
2 Ocak 2026 19:51
Öyle kilolu bir bebekte degil tam sınırda o yuzden endişeleniyorum. 1 yaşinda mamayi kesenler varmi içmese problem olur mu onu merak ediyorum

Betül �.
2 Ocak 2026 20:03
Biz mamayı 1,5 yaşında kestik.Üşütmeden dolayı kusması vardı o yüzden mama daha kötü yapar diye vermedim o ara unuttu zaten aramadı da yemek yiyerek devam ettik.

Neslihan K. K.
3 Ocak 2026 09:02
Bende öyle planliyordum 1 bucuk yasinda keserim diye ama bu baya erken oldu 🫠

Betül �.
3 Ocak 2026 11:23
Bizde emmeyi 4 5 ay gibi kestik yani kendisi emmek istemedi.Mamayla devam ettik ek gıda derken.Muhtemelen çok emmediği içinde bağışıklığı çok düşük.Her sabah andız özü veriyorum doktora danışıp tabiki öyle vermeye başladım.Onun dışında zaten her besinden vitamini de alırsa bağışıklığı güçlenir.Muhtemelen sizin bebeğiniz yemek seçmiyorsa çok iyi her gıdadan besini alır.Biz yemekleri çok seçiyoruz sebze çok tüketmiyor muhtemelen o yüzden de bağışıklık sistemi düşük.Umarım büyüdükçe yer tek temennim 🥲🙏🏻🌹

Neslihan K. K.
3 Ocak 2026 11:31
İnşallah bebişiniz herşeyi yer😊