Ek Gıda Yememe

88 görüntüleme
S

Songül Ş.

28 Aralık 2025 16:08
Kızım 10.5 aylık oldu ama birkaç gündür ek gıdayı yemiyor eline domates salatalık ekmek verirdim kendi kendine yerdi ama şuan çorba vs ağzını açmıyor deli çıkmak üzereyim sadece meme istiyor sütümün ne kadar yettiğine emin değilim 3-4 çişli bez alıyorum bir kaşık içip bırakıyor yada eline ekmek veriyorumısıtıp çiğneyip geri atıyor azı dişinde inci gibi beyazlık var 6 dişi var bir o kadarı da şiş ne yapmalıyım
G

Gamze ..

28 Aralık 2025 17:25
Aynı şeyi 1 hafta önce yaşadım ve 1 hafta sürdü 24 saatte sadece 2 kaşık yoğurtla durdu hep 2 gün çok uğraştım sonra ısrar etmedim bıraktım bi gece uyanıp mama diye kendi istedi azı dişi çok zormuş
S

Songül Ş.

28 Aralık 2025 17:49
Ağlicam gerçekten psikolojim bozuldu umarım bir an önce bizim de geçer sağlıkla büyüsün bebeğiniz🫶🏻🙏🏻
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

29 Aralık 2025 11:24
Merhaba; dönem dönem karşılaşılabilen olağan bir durum, ısrarcı olmayın. Ek gıda reddine dair yazım hem burda hem instagram profilimde yer alıyor, yönlendirici olacaktır🌺

https://www.instagram.com/reel/DPmQae9CH59/?igsh=YWUzOWNranVnYmlv
S

Songül Ş.

29 Aralık 2025 13:16
6 kaşık suyundan içirdim azı dişi patlamış sanırım biraz daha rahatladı ama hiç bir şey yemiyordu porsiyona takılmadım ben Fatma hanım hiç yemiyordu çünkü okudum gönderinizi çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir