Ek Gıda Verememe

94 görüntüleme
E

Emine

27 Ekim 2025 09:20
Bebeğim 7 aylık olacak hala sebze veriyorum 3 günde bir tadım yaptırıyorum çok çok az yedirebiliyorum doğru düzgün bişey yediremedim alerji mi olur gaz mı yapar derken çok verecek bişey kalmıyor veremiyorum nasıl yapacağımı da bilemiyorum yardımcı olacak olan biri varmı aceba ne yapayım nasıl devam edeyim be vereyim ne karıştırılır et balık verilir mi ne zaman verilir geçtiğimiz 1 ayda havuç patates kabak bal kabagı tatlı patates yoğurt avokado pancar Brokoli denedik
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

27 Ekim 2025 09:54
Merhaba; adı üstünde tadım yaptırıyorsunuz bu sebeple bebeklerin çok yemesini beklemiyoruz zaten. Besin kaynakları anne sütü veya formül mama.Et için tercihen  kuzu eti ve 7.8. ay gibi başlanmasını tavsiye ederim. Bu süreçte tattırdığınız sebzelerden karışımlar yapabilirsiniz. Tek tek vermek yerine brokoli, tatlı patates, havuç gibi birbiriyle uyumlu besinleri karıştırarak çeşitlilik sağlayabilirsiniz.🌸
E

Emine

27 Ekim 2025 09:56
Şu ana kadar doğru mu ilerledim yani dolu dolu tabaklar görüyorum sanki ben yapamadım gibi düşürdüm
İ

İpek

28 Ekim 2025 16:54
Uc gun kuralini yanlis anlamis olabilir misiniz?3 gunde 1 tadim yaptiriyorum derken bir gun bir besin verip 3 gun bos geciyorsunuz olarak anladim ben.Yapilmasi gereken ornegin yumurta vereceksiniz 3 gun boyunca yumurta veriyorsunuz herhangi bir sorun yoksa baska besine geciyorsunuz.Ayrica her gida alerjik degil ornegin salatalik icin 3 gun verip kontrol etmeniz gerekmez cunku salatalik alerjik bir besin degil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir