Ek Gıda ve Mama

148 görüntüleme
E

Ela A.

26 Kasım 2025 21:47
6. Aya kadar bebegımı emzırıp 6.ayda ek gıdaya başlayacağım inşallah ek gıda ile birlikte mama vermek zorunda mıyız yani iillaki mama almak zorunda mı bır bebek
T

Tuğba B. ..

26 Kasım 2025 21:54
Hayır değil anne sütü ile devam ediceksiniz
E

Ela A.

26 Kasım 2025 21:57
Teşekkür ediyorum 😇
İlsu O. K.

İlsu O. K.

26 Kasım 2025 22:08
Ela Hanım Merhaba; böyle bir zorunluluk yok bildiğim kadarıyla ama bunu doktorunuza sormanız daha uygun olur. Bebeğinizin gelişimine göre değerlendirir 🙏🏻☺ 6 ay emzirebildim bende formül mama alıyordu zaten. Şimdi formül ve ek gıda alıyor. 1 yaş gibi beslenmemiz güzel giderse formülüde azaltıp bırakacağız. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor o yüzden yazmak istedim 🌸
S

Sevgi K.

26 Kasım 2025 22:09
2 yaşına kadar anne sütünü tavsiye ediyorlar bence devam et ve ilk istersen evinde mayaladığın yoğurtla başla ve daha sonra patates 3 gün havuç 3 gün kabak 3 gün püre şeklinde devam edersin
E

Ela A.

27 Kasım 2025 09:53
Teşekküredıyorum ilsu hanım 🥰
E

Ela A.

27 Kasım 2025 09:56
Anne sütüne devam edecegım tabıkı benım sormak istedıgım hazır mama yedırmek istemıyorum ama gelısımı için vermem mı gerekıyor du 😇🥰
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

27 Kasım 2025 12:37
@Ela Alır Merhaba; yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bebeğiniz annesi de alıyor. Mama almasına gerek yok 🌸
E

Ela A.

1 Aralık 2025 19:35
Teşekkür ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir