Ek Gıda Tadımları

116 görüntüleme
H

Hatice K.

22 Eylül 2025 07:55
Kızım 4 ay 8 günlük doktora kontrole gittik ve tadımlara başlayabileceğimizi söyledi ama ben emin olamadım çok mu erken aynı durumu yaşayan var mı?
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

22 Eylül 2025 08:08
Çok erken özel bir durumu yoksa başlamayın. Ek gıdaya başlamak için destekle mama sandalyesinde oturabilmeli, doğum kilosunun iki katına çıkmış olmalı, besinlere ilgisi başlamalı.
H

Hatice K.

22 Eylül 2025 08:18
Özel bir durumu yok başını çok iyi tutup yatarken iyi kaldırabiliyor doktor onu görünce direkt bunu söyledi zaten öğün olarak değil sadece tadım yaptırabilirsin dedi.:)
F

Fatma D. ..

22 Eylül 2025 08:36
Benimki de beşinci ayına girdi ama dört ayı geçince dişlerini kaşıması için özellikle havuç tattırdım yemedi ama tadını aldı,armut,salatalık hem dişini kaşıdı hem tattı işte 😄
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

22 Eylül 2025 10:25
9.aya kadar zaten amaç tadım öğün değil, başını tutması veya kaldırması tek başına ek gıda başlama kriteri değildir. Ayına göre bunu yapması çok normal. Önemli olan mama sandalyesinde dik oturur olması. Osman Hocanında bu konuda oldukça açıklayıcı bolca videosu var zaten izleyebilirsiniz.
F

Fatmanur

22 Eylül 2025 17:39
Osman hoca bir soru cevapta 4aylik bebeğe tadım da kesinlikle hayır diyordu
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

23 Eylül 2025 09:31
Merhaba; profilimde bu konuyla ilgili bir başlık açıp detaylı anlattım. Lütfen okuyup ona göre değerlendirin. Soru işaretleriniz olursa yine yardımcı olurum💕
H

Hatice K.

23 Eylül 2025 09:33
Çok teşekkür ederim 🩷

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir