Ek Gıda Sayfa Önerisi

172 görüntüleme
A

Aleyna E. Y.

9 Eylül 2025 08:45
kızım 7 ay yoğrt ile başladik sosyal medyada ek gıda yapan anne sayfaları rica ediyorum bilen varmı kafam karışıyor ne vermeliyim diye sayfa önerisi ve gıda tarifi annelerim destek bekliyorum
T

Tuğba B. ..

9 Eylül 2025 09:02
dytgamzehome_Blog ... ve ..ezgornek çok güzel şeyler paylaşıyorlar ben onları takip ediyorum
T

Tuğba B. ..

9 Eylül 2025 09:03
Doktoranneninblogu var çok faydalı orauada bakın bence
Feride Y.

Feride Y.

9 Eylül 2025 09:43
Simaysinecik hesabı da çok güzel sadece ek gıda değil eğitici videolar da paylaşıyor. Kendisi İngilizce öğretmeni bu konuda da eğitici videoları var. Her aya ait etkinlikler üretiyor
M

Melisa

9 Eylül 2025 09:54
Bebek mutfağı çok faydalı yemeyen bebekler içinde de güzel tarifler var
İ

İpek Y. ..

12 Eylül 2025 11:02
Palblog derim başka birşey demem mükemmel
N

Nil B.

12 Eylül 2025 18:44
Buse artar’a bakmayın da kime bakarsanız bakın. Psikolojiniz bozulur bebeği 9 aylık ve kahvaltı tabağı benim doyabileceğim seviyede. Yarım avokado, bir yumurta, 4 pankek ,tahin pekmez ,labne. Hepside bol kepçe oioi tabağa sığmıyor . Hepsini yediğini söylüyor ve 9 aylık bebeğe sadece yatarken ve gece mama veriyormuş gündüz hiç vermiyormuş öyle söylüyor kendisi. Ek gıda sayfaları artık beni çok yoruyor o yüzden kendim kurguluyorum her yemeği

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir