Ek Gıda Reddi

82 görüntüleme
M

Mervenur U.

11 Ekim 2025 15:10
Bebeğim 5 ay 11 günlük doktorumuz tadım yapabilirsin dedi yoğurt elma armut ve havuç muz tadımları denedim ama hepsinde öğürdü hiç birini yemedi istemedi bende ara verdim nasıl alıştırabilirim bebeğimi kaşık görünce ağzını kapatıyor
Betül .

Betül ..

11 Ekim 2025 15:21
İlk başta sebze ile başlayın bence sonra meyveye geçin.. Siz ısrarcı olunca oda illaki yiyecek pes etmeyin
M

Mervenur U.

11 Ekim 2025 15:21
Şuan verebileceğim sebze sadece kabak olabilir diye düşündümdiğrr şekilde ne yiyebilir bilemedim
N

Nagihan

11 Ekim 2025 15:44
Patates, havuç ,kabak,avakado,pırasa, bal kabağı bunları da deneyin
M

Mervenur U.

11 Ekim 2025 15:47
Çok teşekkür ederim deneyeceğim ama meyvelerden bile hep öğürdüğü için korkuyorum açıkçası yemeyecek diye
D

Duygu Y. ..

11 Ekim 2025 20:09
Benimde bebeğim 5 aylık oldu doktor banada ver dedi ve bugun 2. Günümüz asla yemiyor öğrüyor ve ağlıyor sankicanındancan alıyormuşcasina ama pes etmicem sende etme uykusunu ayarla acligini ayarla ve ayni saatte vermeye calis biliyosundur bebekler rutini sever
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

11 Ekim 2025 20:23
Tatlı patates, patates, kabak, avokado sonrasında baklagiller deneyebilirsiniz eğer yemiyorsa ağzını kilitliyorsa geri tükürüyorsa ya da ağlıyorsa zorlamayıp tadımın bittiğini anlayıp bırakıp ertesi gün deniyoruz. Zorlarsanız yeme işi işkence haline helecek büyüdüğünde de reddedecek
M

Mervenur U.

11 Ekim 2025 20:55
Evet zorlamak istemediğim için ara verdik şuanlık ama tabiki pes etmicem. Ek gıdadan soğutmak istemediğim için zorlamadım bir kaç gün sonra tekrar deneyeceğim çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir