Ek Gıda Reddi
76 görüntüleme
Ö
Özlem G. ..
19 Temmuz 2025 06:45
Bebeğim 4 gündür 38,5 buçuğa varan ateşi vardı . 4 gün sonunda ateşi düştü . Yüzünde boynunda gövdesinde isilik tarzı kırmızılıklar oluştu . İdrar tahlili yapıldı temiz çıktı. 5. Günde geçmeseydi kan tahlili yapılacaktı fakat ateşi düştü . Döküntüleri 2 gündür var . Ek gıdayı reddediyor . 6. Hastalık olduğunu düşünüyorum . Başına gelen var mı ? Ne gibi yol izlemeliyim
Z
Zeynep K.
19 Temmuz 2025 06:56
Aynısı benim kizimdada var 6 aylık , ama boğazı enfeksiyon oldu ondan dolayı hala devam ediyor hafif öksürük var ek olarak

Esra Y.
Uzman Diyetisyen
19 Temmuz 2025 07:19
Hastalık sonrası dönemde iştahsızlık ve ek gıda reddi sık görülür. Bu süreçte serin yumuuşak ve boğazı rahatlatan gıdalar yoğurt, meyve püresi gibi genellikle daha iyi tolere edilir. Zorlamadan, bebeğin isteğine göre ilerlemek en sağlıklısı olacaktır. Ancak reddetme süresi uzarsa ve kilo kaybı yaşanırsa mutlaka doktorunuza danışın 💐
N
Nurcan G.
19 Temmuz 2025 07:21
Benimde aynısı başıma geldi devlet hastanesinin aciline götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi 3 gün sonra ateş düştü kızarıklıklar çıktı busefer özel kendi doktoruna götürdüm kızamıkçık benzeri döküntülü hastalık dedi antibiyotik vermişti devlet hastanesi zaten içmemişti doktord iyi yapmış içmeyip dedi kendiliğinden geçecek dedi hiçrbişey vermene gerek yok dedi atlattık
Ö
Özlem G. ..
19 Temmuz 2025 11:08
Peki sizin kızarıklarınız kaç günde geçti acaba