Ek Gıda Mama Düzeni Nasıl Olmali
90 görüntüleme
Ö
Özge B. ..
17 Temmuz 2025 06:20
Merhaba 5 aylık kızım var 4 buçuk aylıkken doktorumuz tadimlara başla demişti ben şimdi bu ek gıda ve mama siralamasini nasıl yapabilirim ne kadar mama alacak ne kadar ek gıda aklım çok karıştı yardım eder misiniz
Z
Zeynep Ç.
17 Temmuz 2025 07:02
Merhaba, şu an tadım olduğu için ana besini hala mama, yani her zaman ne kadar tüketiyorsa o kadar içmeye devam edecek. Tadım ise sabah ilk uykudan sonra denetebilirsiniz ben genelde mamadan bir saat sonra olacak şekilde veriyorum bazen hevesli oluyor bazen ilgisini çekmiyor. Kafasını çevirdiği ağzını açmadığı an bitiriyorum maksat doyum değil yeni tatlar keşfetmesi olduğu için zorlama yok. Şu an bir aydır tadım yaptığı için akşam da yoğurt veriyorum ne kadar yerse.

Elif İ. D.
17 Temmuz 2025 07:18
Merhaba biz de 5ay 17 günlüğüz tadımlarla devam ediyoruz. Ben ilk uykusundan sonra ek gıdayı veriyorum ondan bi 30-40dk sonra mamasını veriyorum ama doktorumuz ek gıda verdiğin öğünde biraz mamayı az ver dedi. Örn. 90cc ise 60 ver dedi. Ben de öyle yapıyorum bebeğim gayet doyuyor ne az ne fazla geliyor ideal şekilde ilerliyoruz şu anlık.
Ö
Özge B. ..
17 Temmuz 2025 07:18
Anladım bizim erken başlama sebebimiz biberonu çok zor alıyor bugün mamasını değiştirdim bakalım etki edecek mi
Ö
Özge B. ..
17 Temmuz 2025 07:19
Ek gıdayı bir kere mi veriyorsunuz