Ek Gıda ile Kabızlık

85 görüntüleme
2

234423

10 Ocak 2026 17:25
Bebegım ek gıdaya başlayalı 7 gün oldu 5 gündür kaka yapmıyor ne zaman doktora gitmek gerek
D

Dilan Ş.

10 Ocak 2026 18:25
Neyle başladınız ek gıdaya bizde geçtik şükür böyle bir şeyle karşılaşmadık
2

234423

10 Ocak 2026 18:26
Kabak,havuç, kapya, patates, yoğurt, karnabahar, brokoli verdim toplam 7 gün
Merve .

Merve ..

10 Ocak 2026 21:28
Her öğünde zeytinyağı damlattınız diye düşünüyorum eğer damlatmadıysanız damlatın , gaz çıkarıyorsa sorun yok 10gün olmadan doktorlar müdahale etmiyorlar diye biliyorum
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

10 Ocak 2026 21:44
Merhaba; 7 günde çok fazla besin denemişsiniz. Her besini 3 gün kuralıyla verip bebeklerdeki etkilerine bakıyoruz. Alerji yapıyor mu? Kabızlık yapıyor mu? Bebeği huzursuz ediyor mu? gibi gibi ..Yani 7 günde en fazla 3 besin tadabilirdi. 3 gün kabak+ 3 gün havuç+ 1 gün kapya (Kapya 2 gün daha denenecek). Önümüzdeki 2 gün sadece kabak verin, çıkışa yardımcı olacaktır. Endişeleriniz varsa danışmanlık alabilirsiniz 🌸
H

Hatice ..

14 Ocak 2026 00:34
Fatma hanımın da dediği gibi acele etmemek gerekiyor 3 gün kuralı uygulanmalı benim oğlum da patates denediği gün kabız oldu. Tatlı patatese geçtim lif oranı yüksek olduğu için tercih edilmeliymis. Birde ben mor eriği kaynatıp ezerek veriyorum anında etki ediyor. Belki size de faydası olur. Kabak ve armut da öneriliyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir