Ek Gıda Hazırlığı
86 görüntüleme
T
Tuğçe T.
15 Eylül 2025 11:24
Merhaba ek gıda hazırlarken nasıl hazırlıyorsunuz? Haşlama aparatı kullandınız mı? kaç dakika haşladınız? Öğünleri günlük mü hazırladınız? Ek gıdayı Taşımanız gerekirse saklama koşullarını nasıl sağladınız?
K
Kübra G.
15 Eylül 2025 11:27
Merhaba. 3 gün kuralına dikkat ederek ve nötr tatlar ile başladım kabak havuç yoğurt vs. Tadımları bitirene kadar haşlama aparatı ve cam rende kullandım çatalla ezdim. Minik ve az miktarda haşlama yaptığınız için ürüne göre max 15 dk da haşlanmış oldu. Öğünleri günlük hazırladım bebeğim 8 aylık ve hala öyle hazırlıyorum. Mama için termal çantalar bulunuyor dışarı çıkarken termos ve kavonoz kullanarak dışardada kolaylıkla bebeğimi besliyorum. İyi günler
T
Tuğçe T.
15 Eylül 2025 11:29
Çok teşekkürler. Oda sıcaklığında verebilir miyiz yoksa mama gibi bir tık sıcak mı olacak
G
Gizem Ö.
15 Eylül 2025 12:09
3 gün kuralına uyarak devam ettim. İlk önce kabak sonra havuç sonra patates deneyerek devam ettim. Şuan 7 aylık olduk ve karıştırıp yediriyorum. Yiyeceği şeyleri azar azar yapıyorum ve günlük olsrak yapıyorum. Çok sıcak yedirmiyorum çok soğukta yedirmiyom ikisinin ortasında çünkü çok soğuduğu zaman yemek istemiyor.