Ek Gıda Etkileşim ve Destek

249 görüntüleme
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

24 Ağustos 2025 18:31
📢 Yakında Başlıyor!
Ek gıdaya yeni başlayan bebekler için özel bir etkileşim grubu kuruyorum. Bu grupta:
✔ Bilimsel temelli ek gıda önerileri
✔ ek gıda başlangıç porsiyonları
✔ Pratik tarifler ve püf noktaları
✔ Haftanın sonunda soru cevap ile sorularınıza birebir yanıt bulacaksınız. 2hafta sürecek ve ÜCRETSİZ olacaktır.

Grup çok yakında aktif olacak! 🌸 Katılmak ve ilk duyuruyu almak için beni Instagram’da takip edebilirsiniz:
👉 @samsunçocukgelişimiveuyku

Hep birlikte bebeklerimiz için sağlıklı bir başlangıç yapalım! 💛
N

Nimet K. ..

16 Eylül 2025 19:05
Hocam merhaba. Doğru yere mi yazıyorum bilemedim ama. Sormak istedim. Bebeğim gündüz toplamda ortalama 3 saatlik uyku yapıyor. Akşam 9 -9 buçuk arası uyuyor. Gece bazen 1 kere,bazen 2 kere uyanıyor. Sabahları da 8 - 8 buçuk gibi uyanıyor. İdeal bir uyku mu? Kızım 1yaş 2 aylık. Teşekkür ederim
C

Ceren A.

17 Eylül 2025 14:56
Merhaba başladı mı acaba
L

Lina ..

18 Ekim 2025 00:53
Merhaba hocam,kızım 2 yaşında gündüz uykusu pek yok, akşam da 7 gibi uyur 12 de uyanır sabah 5 e kadar oyun oynarız öyle dinç ki ertesi gün 8 ila en geç 10 arası güne baslariz sabaha kadar memede uyur hamileligimde de aynı saatte hareketlenmeye baslar aynı saatte sakinlesirdi inanın son 2 yıldır kaliteli uyku uyuyamıyorum sinir sistemim bozuldu tansiyonum hep düşük, uyku düzeni kuramadik bir türlü fiziksel gelişimi de çok yavaş uyku ortamı sağlıyorum.bazen gündüz hiç uyumayip gece 2,3 lere kadar otururuz bu kadar az uyku ve istahsizlikla bu enerjisini nerden alıyor inanın anlamiyorum sizce uyku düzeni bu yaştan sonra saglayabilir miyim gece uykumu alamadigim için gunduz bebegime yetemedigimi düşünüyorum desteksiz buyutuyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir