Ek Gıda Başlangıç Destek Lütfen

101 görüntüleme
S

Selvi Y.

8 Ekim 2025 12:39
Herkese merhaba bebeğim 6 aylık. Doğum kilosu 3475 şimdiki kilosu 8800 genelde mama ağırlıklı beslenme hızlı kilo alıyor diye doktor 5 aylıkken ek gıdaya geçmemizi önerdi bizde ufak ufak tadımlara başladık bazı ürünleri pek fazla sevmedi tadına baktı ve devamı gelmedi şimdi çorba vermeye başladım fakat zorlanıyorum ne yedirmem gerekiyor güvenilir bi kaynak bulup tarif denemesi de yapamıyorum meyve püreleri de varmış geceleri veriliyormuş rahat uyku için ne yapmam konusunda çok şaşkınım :) ayrıca Osman hocanın YouTube videoları su 9 aydan önce vermeyin diyor doktor verin diyor kafam karıştı bilgi paylaşımında bulunur musunuz lütfen :)
B

Büşra T.

8 Ekim 2025 13:34
Ek gıdada amaç karın doyurmak degıl yavaş yavaş herşeyden tadına baktır ana besın anne sütü mama zaten bıseyı istemezse zorlama başka zaman farklı şekilde oyunla dikkatini çekecek şekilde baktır
B

Büşra T.

8 Ekim 2025 13:35
Su 6 aydan sonra verilmelı kabız olur çocuk
B

Büşra T.

8 Ekim 2025 13:36
Kıloya neden çok dedı doktor kız mı erkek mı bebek
S

Selvi Y.

8 Ekim 2025 13:55
Kız bebek bütün doktorlar farklı söylüyor halbuki meslek aynı alan aynı fikirler farklı evet tabii ki tadım ama 1 ay oldu normal şekilde yemesi gerekmez mi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir