Ek Gıda Bakar Mısınız
143 görüntüleme
H
Hazal
30 Eylül 2025 20:03
Kızlar 9 ay 11 günlük bebegım var kg boy olarak ortalama bı kız bebek. Şiddetlı ek gıda reddımız vardı emmedı de bıberonla anne sütü verıyorum doğdu doğalı kavga kıyamet uykuda yedırıyordum ama halıyle kg falan etkılenmedı. 1 çay kaşığı kdr ek gıda yemezdı doktorumuz bırlıkte ılerlıcex dedı anne sütünü günde 500 e düşür fazlasını vermenı ıstemıyorum dedı.
Günde 4 kere alıyor anne sütünü gece beslenmesı yok.
bu sabah 100 cc anne sütü içti az omlet 1yk tahın pekmez cevız kaju rendesı yedı
Sonra 100cc anne sütü ıctı
2-3 yk bezelye yedı ardından 2-3 yk muzlu yoğurt yedı
100cc yıne ann sütü içti
3-4 yk yayla çorbası içti
160 cc anne sütü içti uyudu
İnanılmaz şiddetli beslenme reddiimiz vardı kesinlikle zorlanıyordum ama istemiyordu bir çay kaşığı bile yemezdi şimdi birkaç gündür kendi isteğiyle bunları yedi ama sütü de azalınca aç kalıyor sanıyorum. İnternetten bakıyorum milletin çocuğu tabak tabak yiyor benim çocuğum her öğünde maksimum üç kaşık yiyor bir de o çocuklar 200 cc anne sütü içiyor benim kızım 3 kaşık ancak yıyor 100cc de anne sütğ içiyor acaba normal mi yedıklerı. Doktor sakın pes Edip süte yüklenme başa sararsın zamanla kendisi arttıracak dedi amase yüklenirsen bir daha bu durumu aşamazsın dedi. Ama ek gıda ile süt az geliyor gözüme yardım eder mısınz
Günde 4 kere alıyor anne sütünü gece beslenmesı yok.
bu sabah 100 cc anne sütü içti az omlet 1yk tahın pekmez cevız kaju rendesı yedı
Sonra 100cc anne sütü ıctı
2-3 yk bezelye yedı ardından 2-3 yk muzlu yoğurt yedı
100cc yıne ann sütü içti
3-4 yk yayla çorbası içti
160 cc anne sütü içti uyudu
İnanılmaz şiddetli beslenme reddiimiz vardı kesinlikle zorlanıyordum ama istemiyordu bir çay kaşığı bile yemezdi şimdi birkaç gündür kendi isteğiyle bunları yedi ama sütü de azalınca aç kalıyor sanıyorum. İnternetten bakıyorum milletin çocuğu tabak tabak yiyor benim çocuğum her öğünde maksimum üç kaşık yiyor bir de o çocuklar 200 cc anne sütü içiyor benim kızım 3 kaşık ancak yıyor 100cc de anne sütğ içiyor acaba normal mi yedıklerı. Doktor sakın pes Edip süte yüklenme başa sararsın zamanla kendisi arttıracak dedi amase yüklenirsen bir daha bu durumu aşamazsın dedi. Ama ek gıda ile süt az geliyor gözüme yardım eder mısınz

Betül ..
30 Eylül 2025 20:18
Önüne koyduğunuzda kendi kendine yeme gayreti gösteriyor mu acaba

Şeyma A.
30 Eylül 2025 20:20
Merhaba güzel anne. Eğer gelişiminde herhangi bir sıkıntı yoksa yedikleri bebeğe yeterli geliyor demektir. Ayrıca ne normal hayatta ne de özellikle sosyal medyadakilerle bebeğinizi kıyaslamayın her bebek farklıdır 🩵
H
Hazal
30 Eylül 2025 20:21
Çok teşekkür ederım gelısımı iyiydi bu zamana kadar anne sütü çok alıyordu ıster ıstemez ek gıda almaya başlayınca süt miktarı da azalınca kafama takıldı umarım ihtiyacı kadar alabiliyordur
H
Hazal
30 Eylül 2025 20:21
Malesef ıstemıyor son 3-4 gündür kabul etmeye başladı ne yazıkkı

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
30 Eylül 2025 21:39
Merhaba; sosyal medyada gördüğünüz tabak tabak yiyen çocuklar koca bir yalan, lütfen itibar etmeyin. Her gebelik her doğum nasıl kendine özelse her bebekte kendine özel.. Doktorunuz bebeğinizin gelişimini ağırlık kazanımını takip edip aksi bir durumda sizi yönlendirecektir. Lütfen doktorunuzla ortak gidin 🍀

Betül ..
30 Eylül 2025 22:08
nSiz ısrarla önüne koyun döke saça yemeye çalışsın.Kilosunda sıkıntı yoksa sıkıntı yapmayın bence…