Ek Gıda Alışverişi
112 görüntüleme
S
Sena S.
11 Kasım 2025 17:28
Bebeğime ek gıda için alışveriş yapacağım kullanıp memnun kaldığınız, aldım ama kullanmadim bosuna alma dediğiniz ürünler var mı? Silikon tabak muadili arıyorum bambu ya da çelik tarzı ama altı yapışan bildiğiniz marka var mi? Püre kaşığı, alıştırma bardağı, önlük silikon mu kullandınız? Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
T
Tuğba B. ..
11 Kasım 2025 17:32
Önlük silikon alın derim çok rahatlık.sişikon tabakta e bebeğebakabilirsiniz muadili var
E
Emine K. Ö.
11 Kasım 2025 17:35
Jojobebek silikon seti aldım memnunun gayet kullanışlı püre kaşı almadım gerekli olduğunu düşünmüyorum setteki kaşık ile de gayet güzel yediriliyor uzun kollu giydirmeli mama önlüğü aldım mükemmel bir şey kesinlikle tavsiye ediyorum mama sandalyesi altına örtü aldım katı gıdaya blw ile başladım ben çünkü çok iyi 👍🏼 subardığını normal evlerde olan küçük kalın cam kahve yanı bardağı ile veriyorum
S
Sifa D.
11 Kasım 2025 17:38
Merhaba, ben silikon önlük almıştım ama kullanışlı olmadı tamamen giydirilen önlükle(etkinlik önlüğü diye de
Geçiyor sanırım boya vs yaparken de kullanılıyor) özellikle bebeğin eline yiyecek verecekseniz daha iyi oluyor. Silikon tabak da aldım ama bebeğim çok güçlü çektiği için yine de yerinden çıkarıp atıyor 😞 ben bir de komple bütün set halinde almıştım alıştırma bardağı, kasesi,önlüğü, atıştırmalık kabı vs ama şu an sadece silikon kaşıkları kullanıyorum.insan bir heves hepsini alıyor ama size tavsiyem en temel olanlarda alın ihtiyaç oldukça ekleme yapın. Sağlıkla büyütün 🙏🏻
Geçiyor sanırım boya vs yaparken de kullanılıyor) özellikle bebeğin eline yiyecek verecekseniz daha iyi oluyor. Silikon tabak da aldım ama bebeğim çok güçlü çektiği için yine de yerinden çıkarıp atıyor 😞 ben bir de komple bütün set halinde almıştım alıştırma bardağı, kasesi,önlüğü, atıştırmalık kabı vs ama şu an sadece silikon kaşıkları kullanıyorum.insan bir heves hepsini alıyor ama size tavsiyem en temel olanlarda alın ihtiyaç oldukça ekleme yapın. Sağlıkla büyütün 🙏🏻
B
Burçak K.
11 Kasım 2025 18:08
Kesinlikle önereceğim munchkin suluk hiç öğretmeye çalışma ver eline kendi su içmeye başlıyor zaten emme refleksinden dolayı çok güzel bir suluk. Munchkin kaşıkları ile çok rahat yediriliyor onu da öneririm ben oioi silikon ile yediremedim mesela. Çelik altına yapışan tabaklar gördüm temuda bakabilirsin ben pandish silikon tabak aldım memnunum gayet iyi civilden alabilirsin. Cam rende işe yarıyor al bir de çelik buharda pişirici tencerenin içine konanlardan gayet yeterli oluyor.

Fatma A. U.
11 Kasım 2025 18:10
İyiki etrafındakileri dinleyip dünya paralar harcamamışım çünkü bebek kendisi istediğiyle yiyor
Hala hiç bişeyimiz yok kaşıkla önlükten başka
İyiki bu soruya denk geldim bende bakarım en azından çok teşekkürler
Hala hiç bişeyimiz yok kaşıkla önlükten başka
İyiki bu soruya denk geldim bende bakarım en azından çok teşekkürler
S
Sümeyra s.
11 Kasım 2025 18:28
Benim kızım hiç bir şeyi kabul etmedi mama kaşığı hariç cam ya da porselen tabak kullanıyoruz dikkatli göZetleyip kırmasını engelleyin yeterli bence her şeyi de almamak lazım önemligereçleri alın ve diğerlerini zamanla almaya başlayın zaten bir kaşık yiyecek 6. Ayda
Ç
Çilem E.
11 Kasım 2025 18:35
Evdeki tabaklardan kullanıyorum mama önlüğü de kabul etmedi çekip atıyor benceçok bişey almaya gerek yok ne aldıysam hep boşa üst değiştirmekten bıktım artık 1yaşımız olucak inşallah 🤗
İ
İ.E.
11 Kasım 2025 18:48
Ilk basta cok masrafa gerek yok bence. Zaten 2 kasik max yiyecek. Silikon onluk kolay temizlenir dokuleni yakalar ama sert olmasin boynunu ciziyor ve hakimiyeti zor oluyor, ince ve yumusak olanlar var daha uyguna. Blw ile kendi yesin derseniz aktivite onlukleri var uzun kollu musamba gibi kumastan cok kullanisli oluyor. Yumusak uclu silikon kasik genis olanlardan degil ama. Agzi cok dar acmayi bilmiyorlar agizlarini dar olanlarla daha rahat oluyor. Cam rende ve buharda pisirme aparati kullanisli urunler. Vakumlu tabaklari bir sekilde cikarmayi basariyorlar bence cok gerek yok. Ben normal kaselerde kendim yediriyorum, ona yemesi icin verdigimde direk mama sandalyesinin onune koyuyorum. Zaten yemekten cok minciklayip tadip firlatiyor. Munchkin pipetli kucuk boy suluk. Fiyati pahali gibi gorunse de hak ediyor ve evladiyelik olarak dusunmek lazim. Yanlardan tutma yeri de var kendi tutup icmeye basliyorlar kolaylikla. Dokulme derdi de yok, ben simdilerde ortalikta birakiyorum gorunce kendi alip iciyor artik. Buyuk boylara gerek yok zaten bebek icin tutmasi tasimasi zor olur buyukleri. Diger seyleri mesela acili kasik catal, dokulmeyen kase fln gerecler de var ama ihtiyac halinde alinmasi daha mantikli. Uzun sure onlari kullanmayacak cunku. Belki de hic kullanma ihtiyaci olmayacak. Bir de tavsiyem silikon esyalari elde yikayin yoksa koku yapiyor.
S
Sena S.
11 Kasım 2025 19:11
Çok teşekkür ederim hepinize güzel anneler tavsiyelerinizi gözönünde bulunduracagim çok sağolun ❤️❤️❤️