Ek Gıda Alerji

82 görüntüleme
S

Samia A. M.

29 Aralık 2025 14:16
Merhaba
Benim kızım sekiz aylık, bir aylık olduğundan beri egzaması var ve atopik dermatitis, benim yediğim yemeklerden dolayı oluyormuş, şimdi ilk başlarda ek gıda başlayınca iyidi ama şimdi şiddetli bir şekilde ağiz bölgede kızarıklıklar var ve egzama artmış ve açıkçası ne yedireceğim onu bilmiyoru, doktora gittik kan değerleri iyimiş tavsiyeniz ne
R

Rabia Ş.

29 Aralık 2025 15:04
Ağız bölgesindeki kızarıklıklar portakal-domates gibi asiditesi yüksek gıdalardan olabiliyor. Belki o tarz bir gıdayı cikdine sürerek yediyse kızarıklık artmış olabilir mi
H

Hatice Y. ..

29 Aralık 2025 16:03
Aynı şekilde bnmde oğlumun ağız bölgesi yabaklar gıdı bölgesi gözaltıve kaşarlarbirlikte alın bölgesinde kırmızılılar var. Minik minik nokta nokta üstleride ama sulu değil. Ve çok huysuz neden acaba 6 ayligiz bu arada Bn hem dış kaynaklı salyami acaba dedim ama yüzüne yayıldı
B

Buket ..

29 Aralık 2025 16:28
Yumurtayı ilk denediğimde bir kaç gün sonra ağız kenarlarında kızarıklıklar olmuştu yumurta yoğurt gibi gıdalarda alerji yapabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir