Ek Gıda Ağız Kitliyor

104 görüntüleme
F

F F. Ç.

4 Eylül 2025 19:17
7 aylık bebeğim anne sütü hariç bir şey istemiyor ağzını kilitliyor başını çeviriyor çok yoruldum nasıl bir yol izlesem
G

Gülebe U.

4 Eylül 2025 19:23
Tadım yapsın,anne sütü varsa zaten öncelik o olsun önce anne sütü sonra ek gıda vermeyi deneyin tadım yapa yapa alışır belki
S

Seçil E.

4 Eylül 2025 19:54
Bizim doktorumuz acıktığında yani emzirdikten yaklaşık 2 saat sonra verin üstüne emzirin demişti öyle ilerledik. Daha sonra da yoğurdu çok seviyo diye önden yoğurt veriyodum sonra başka gıda tattırıyodum. Fakat bence acele etmeyin sadece teklif edin daha küçük büyüdükçe rayına girer inşallah.
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

4 Eylül 2025 20:00
Henüz tadım ayindasiniz bebeğinize çok ısrar ederek süreci zorlastirmayin zorlayarak tiksinmesine sebep olabilirsiniz ara ara teklifte bulunun yemek yerken sizi gözlemlemesini saglayin
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

4 Eylül 2025 20:36
Merhabalar blw deneyebilirsiniz süt verme zamanlarını uzatabilirsiniz ama öncelikle 1yaşa kadar halen anne sütü bizim için çok kıymetli ve günün çoğu besinini anne sütünden karşılıyor olmalıdır tadım ayında olduğumuzu unutmadan bebeğimizi gözlemleyelim 🥰
Ek gıda ile ligili grup açacağım isterseniz Samsunçocukgelişimiveuyku instagram sayfamı takip ederek duyurularıma ulaşabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir