Ek Gıda

80 görüntüleme
S

Sema 1.

29 Ekim 2025 22:06
7 aylık hala formül mama ile besleniyor çoğu zama ek gıda yemiyo Red ediyor ara bi kabul ediyor 3 kilo doğdu ama şuan 7 kilo ne yapmalıyız iştahını açılması için
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

29 Ekim 2025 22:18
Merhaba; profilimde sorununuza dair detaylı yazım mevcut.. Cevabınızı nedenleri ve çözümleriyle birlikte bulabilirsiniz 🌸

https://www.instagram.com/reel/DPmQae9CH59/?igsh=YWUzOWNranVnYmlv
S

Sema 1.

29 Ekim 2025 22:34
Bütün değerleri iyi hiç bir sorun yok hata çolyak testi bile yapıldı şükürler olsun o da iyi çıktı yani okadar zayıf bir bebek ki sürekli ağzını kapiyo acmiyo o yüzden günde bir kere oda çok az birsey ek gıda verebiliyoruz sürekli formül mama içmek istiyo doktor çiğnemeyi ve yatmayı bilmediğini soyluyo nasıl biliriz
M

Meltem G.

29 Ekim 2025 23:57
Hekim yutmayive çiğnemeyi bilmediğinitespit ettikten sonra herhangi bir yönlendirme yaptı mı size ya da tavsiyesi ne oldu bu konuda ? Benim oğlum da 8 aylık ve ek gıda reddi yaşıyoruz . Hiçbir şekilde tadım dahi yapabilmiş durumda değiliz. Ben de son olarak Kendi kendime yutma üzerine duruyorum. Yine randevu aldım tabi konuşacağım bu konuyu, umarım artık bir çaresi olur bunun.
S

Sema 1.

30 Ekim 2025 06:16
Çiğneme kavramını öğrenmesi için yanaklarına çikolata sür tadı geldikçe almayı dener ve de küçük ekmek parçaları koy yanak kısmına öylede öğrenir dedi ama deniyorum olmuyor ne versem kendini kusturuyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir