Ek Gıda

123 görüntüleme
Ş

Şilan ..

27 Ekim 2025 18:57
5 aylık bebeğim6 kilo ek gıdaya erken başlayabilir miyim mamada içmiyor
S

Seda K.

27 Ekim 2025 19:03
Başı dik tutabiliyorsa başla ama benim oğlum başı dik tutanıyordu tadımları yaptık sebzeleri 1 gün denedim süt ürünlerini 3 günuaptım yoğurt yumurta cevizüç gün kefir lor labne bunları 2 gün öneriyorlardoyumluk değilde tadımlık verdim hep bebeği ölçmek için baktım yüzünü değiştirdi hemen bıraktım zaman var çünkü
A

Arzu.G

27 Ekim 2025 19:12
destekli oturabiliyor başını tutabiliyor ve siz yerken istekli meraklı bakiyorsa başlayın.ben oyle yaptım zararini da görmedim şukur. Zaten ilk ayı tadim kasiklariyla tamamlarsiniz.sebzelerden alerjik olmayan cok tatli olmayan cbesinlerden başlayın ve mutlaka buharda pişirip ezerek verin ki pureye alınmasın dili
Ş

Şilan ..

28 Ekim 2025 16:26
Porsiyon olarak nekadar verdiniz başta bı yemek kaşığımi mesela
S

Seda K.

29 Ekim 2025 05:39
Alerjik ürünleri 3 gün 1 çk 1 tk 1 yemek kaşığı denedim diğer sebzeleri meyveleri istediği kadar yedirdim zaten 1 yk geçmiyor ilk başta yemek istemiyorlar inceliyorlar
Ş

Şilan ..

29 Ekim 2025 11:09
Teşekkür ederim
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

29 Ekim 2025 22:20
Merhaba; sorunuza dair detaylı yazım hem uygulamada hem profilimde mevcut. Nedenleriyle birlikte cevabınızı bulabilirsiniz🌸

https://www.instagram.com/reel/DMyH9bRI2tS/?igsh=czF6d2hzdzA0MXRq
E

Elif S.

29 Ekim 2025 23:06
bu ayda vereceğiniz şeyler onun kilosuna katkı sağlamayacaktır, öncelik mama/anne sütüdür. onu almadığı için ek gıdaya öncelik vermek mantıklı gelmedi bana; daha çok uzaklaşabilir mi acaba diye 🤔 yine de kendi hekiminize danışın. çok vermek istiyorsanız bu dönemse sebze filelerini kullanabilirsiniz, hem ince motor gelişimi de desteklemiş olursunuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir