Ek Gıda

116 görüntüleme
E

Erva A.

22 Ekim 2025 11:55
Bebeğim 7. ayı bitiyor,bir aydır ek gıda sürecindeyiz ama yemek istemiyor, biraz ısrarla ağzına koyabildiğimde yiyor ama dudakları kapalı, kafasını çeviriyor. Her şeyi ağzına götürür yemekleri götürmüyor. Kaşıkla yemek istemiyor, elimle yedirdiğimde de ısrar edince yiyor.püre şeklinde kesin reddediyor parça parça elimle yediriyorum. Başına gelen oldu mu? alışır mı?
N

Nur K. ..

22 Ekim 2025 11:56
Diş geliyor olabilir mi benim bebeğimde çok güzel yerken dişleri çıkmaya başladığında sizin bebeğinizle aynı tepkiler verdi
B

Bilge

22 Ekim 2025 12:45
Merhaba tadım sürecinde olduğu için bence çok zorlama. Sabrım yeter dersen blw dene önüne koy oynasın yesin keşfetsin sende onunla ye seni görsün
S

Safiye D.

22 Ekim 2025 13:05
Benim bebeğimde 8 aylık asla yemek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

22 Ekim 2025 21:14
Merhaba; profilimdeki yazımda nedenleriyle birlikte olabilecek ihtimalleri bulabilirsiniz 🌸
Aybike A. .

Aybike A. ..

23 Ekim 2025 11:42
Benim oğlumda sebzeye ağzını kapatıyor sadece yoğurda ve bizim yediklerimize saldırıyor ne yapacağımı bilmiyorum artık
B

Buse T.

23 Ekim 2025 14:54
Merhaba Fatma hanım. Kızımın doğum kilosu 2940 şu an 7 aylık 7050 kilo. Son iki ay sadece 200 gram aldı. Sadece anne sütüyle ve ek gıda ile besleniyor. Yani ek gıda çok yiyor diyemem tabi doktorda mama başlamamamı ve ek gıdayı arttırmam gerektiğini düşüyor. Kilosu için sizin de fikrinizi almak istiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir