Ek Gıda

93 görüntüleme
Begüm T.

Begüm T.

15 Eylül 2025 18:49
Merhaba
Tadımlara basladık 2 gün kuralı ile gidiyoruz her yeni üründe ilk gün de 1-2 tatlı kasıgı 2. Gün 3-4 tatlı kasıgı sormak istediğim şu yeni bir ürün tattırırken diğer tadım yapılmış ürünlerden vermek gerekiyor mu örneğin bugün elma tadımı var yanında gene patates havuç gibi tadımı yapılmış bir ürün vermelimiyim bir günde toplam kaç öğün ve ml verebilirim 5 ay 20 günlüğüz tadımda ise 8.günümüz
Ş

Şerife A.

15 Eylül 2025 19:48
Erken değil mi tadım için? Dr sordunuz mu bana Dr 6yı bile tadıma başlasan olur demişti. 6.5 aylıkken başladim. Ama güvenli nedenmiş gıdaları yeni tadımın 3. Gününe eklemiştim öyle söylemişti Dr
Begüm T.

Begüm T.

15 Eylül 2025 21:57
Evet doktorum önerdi 5.5 aylıkken başlayalım dedi tadım süreci olduğu için bittikten sonra hatta 7. Aya kadar 2 öğün şekline dönelim dedi 7. Aydan sonra 3 öğün dedi
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

15 Eylül 2025 22:17
Merhaba; tadımlarda 3 gün kuralı uygularız. Sebzeler daha güvenli olduğu için 2 gün kuralıyla gidebilirsiniz. Meyveleri sebzelerden sonra tattırmanızı besin reddi olmaması açısından öneririm. Yeni bir besin tattıracağınız zaman eski tattırdıklarınızdan tadım yaptırmanız gerekme.
Begüm T.

Begüm T.

17 Eylül 2025 08:20
Fatma hanım ne zaman öğünlere geçicez peki tadım süreci ne zaman biticek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir