Egzama

102 görüntüleme
G

Gamze N. D.

29 Eylül 2025 22:14
Merhaba, bebeğim 4,5 aylık. Yaklaşık 2 aydır egzamayla uğraşıyorum. İlk başta 2-3 kırmızılık varken daha sonra tüm vücuduna yayıldı. Sadece yüzünde yok. Doktora gördüm egzama olduğunu söyledi 5 gün boyunca Locoderm kullan ve günde 4-5 kere nemlendir dedi. Locoderm kullandım. Mustelanın stelatopia serisinin şampuanını ve nemlendiricisini kullanıyorum aynı zamanda Bıoderma Atoderm kullanıyorum ancak geçmiyor. Üstelik dağılıyor. Ne yapmalıyım?
A

Ayşe ..

29 Eylül 2025 23:07
Merhaba alerjiniz olabilir mi. Bebeğiminde aynı şekilde egzaması vardı ve yumurta alerjisi yüzünden olduğunu öğrendik belki sizinde alerji olabilir
G

Gamze N. D.

30 Eylül 2025 01:16
Nasıl öğreneceğim ?
E

Eda S. ..

9 Ekim 2025 06:24
Offf bizde aynı durumdayız yüzünü kaşıya kaşıya yara yapıyor hep 9 .ay kontrolüne götüreceğim alerji testi yapmasını isteyeceğim doktordan bakalım
G

Gamze N. D.

9 Ekim 2025 06:35
Sizinkide egzamamı ?
E

Eda S. ..

11 Ekim 2025 08:51
Maalesef Egzema😔
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

11 Ekim 2025 10:25
Gamze Nur hanım, bebeğinizde besin alerjisi olabilir. Cilt bakımı ile düzeliyor ve kremleri bırakınca tekrarlıyorsa besin alerjisi diyeti için mutlaka bir uzmanla görüşmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir