Egzama

114 görüntüleme
M

Memduha D. ..

10 Eylül 2025 22:02
Bebeğim 14 haftalıkken kolun iç kısımlarında ve dirsekte küçük kızarıklık oluştu. Takip ettim ve arttı. Doktora gittik egzama dedi nemlendirici kullanmamızı söyledi. Mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum 16 haftalığız şuanda ama çok bir etkisi olmadı gibi kolunda artıyor ve bacağına da geçmeye başladı. Bu durumu yaşayan var mı ne yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
A

Aleyna D.

10 Eylül 2025 22:14
Alerji açısından doktorunuz degerlendirdi mi? İnek sütü proteini alerjisi ya da başka besin alerjileri? Bunlar da tetikliyor olabilir kakası genel durumu her şeyi birlikte değerlendirilmeli tabii ki Bence doktorunuzla tekrar görüşün ya da baska doktorlarla da iletişime geçin 🙏
G

Gülçin Y.

10 Eylül 2025 22:36
Benim kızımda da 2 aylıkken başladı hep belirli yerlerinde çıkıyordu sönüyordu çıkıyordu önce alerji dediler alerji doktoruna götürdüm değil dedi cildiye doktoruna götürdüm atopik dermatit dedi bi kaç doktor da atopik dermatit dedi 3-5 yaşına kadar kendiliğinden geçer dediler 6 aylıkken şıp diye kesildi şuan 10 aylık 4 aydır hiç çıkmıyor
Hilal .

Hilal ..

11 Eylül 2025 01:15
Bioderma atoderm krem deneyebilirsiniz. Bizim de kol içlerinde ve zaman zaman vücudun baska yerlerinde yuvarlak hafif kızarık kuruluklar oluşuyordu.
M

Memduha D. ..

11 Eylül 2025 02:19
Aleyna hanım cevapladığınız için teşekkür ederim hayır hiç alerji konusuna girmedi iyice inceledi nemlendirmen yeterli dedi
M

Memduha D. ..

11 Eylül 2025 02:21
Gülçin Hanım cevapladığınız için teşekkür ederim hiç bir şey kullandınız mı bu süreçte ay inşallah benim ki de öyle geçer
M

Memduha D. ..

11 Eylül 2025 02:23
Hilal hanım cevapladığınız için teşekkür ederim geçti mi bunu kullandığınız zaman diyet falan kullanıyor musunuz
G

Gül

11 Eylül 2025 04:54
Anne sütü varsa son durulama suyuna katın yada buzlukta dondurup egzama olan yerlere sürün çok iyi geliyor
M

Memduha D. ..

11 Eylül 2025 05:47
Gül hanım çok teşekkür ederim var emziriyorum zaten gerçekten işe yarıyor mu
S

Shahla B.

11 Eylül 2025 08:24
Bizde egzema ile beraber besin alerjisi de vardı, süt ürünlerine karşı, diyet yapmıştım süt verdiğim için, doktor bunları da değerlendirmeli bence eğer geçmiyorsa. Biz de bioderma atoderm kullandık, bir tek o iyi nemlendirdi, ama doktorumuz kortizonlu krem de vermişti bir ara

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir