Eds Silikon Uç

155 görüntüleme
T

Tuğçe A.

2 Eylül 2025 14:49
Eds nin ucunu silikon ucun içinden nasıl vermem gerekiyor acaba denediğimde bebeğim ememedi. Bu şekilde yapan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Ş

Şerife A.

2 Eylül 2025 19:28
Silikon ucu meme başına bantla flasterle yapıştırıp yapacaksın
T

Tuğçe A.

2 Eylül 2025 19:45
cevabınız için çok teşekkür ederim içine sondayı koyup oradan mı bantlayayım o şekilde çekebilir mi bebeğim
N

Nurdan Ö.

4 Eylül 2025 17:00
Merhaba ben silikon ucun içine yerleştirmeden normal meme ucuymuş gibi silikon uç ve eds ucunu beraber veriyordum içine sokmuyordum yani içine koymak mı gerekiyormuş neden bu şekilde yapıyorsunuz
E

Ezgi E.

8 Eylül 2025 15:18
Eğitim araştırma hastanelerinde ücretsiz emzirme danışmanlığı veriliyor. Benim bebeğim 20 gün emmedi. Sonra tutturduk çok şükür.
T

Tuğçe A.

30 Eylül 2025 14:26
Cevaplarınız için çok teşekkğr ederim nurdan hanım benim bebeğim eds ye alıştı o küçük boru olmadan memeyi tutmuyor ben onu hissetmeden emmesini istediğim için böyle denemeyi düşünmüştüm
E

Ezgi E.

30 Eylül 2025 16:46
Benimki de alışmıştı. Memenizi teklif edin her emzirme de.önce EDSile açlığını giderin, çok doymadan memeyi teklif edin. Sürekli ten tene olun. İnşallahkısa zamanda aluşır emmeye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir