Düz ve Biraz Yamuk Kafa

165 görüntüleme
D

Deniz M.

9 Eylül 2025 20:39
Kızım 3 aylık kafasının arkası biraz düz ve tepeden bakınca yamukluk var inceden , tummy time yaptırıyorum ama başka önerisi olan var mı ? Başına gelen ?
B

Buse N.

9 Eylül 2025 20:53
Düz kafa yastığı kullanmalısınız kızıma kullandım çok memnun kaldım🌸
C

Cigdem K.

9 Eylül 2025 20:54
Bol tummy time yapmaya devam edin. Duzluk olan tarafin aksine yatirmaya ozen gosterin. Geciyor. Biz de benzer seyler yasadik, epey yol aldik
V

Vahide N. A.

9 Eylül 2025 21:19
Bizde de aynı sorun mevcut 3 aylık olduk hep sağa ısrarla döndüğü için yamulma var sola çevirip yatırıyorum sağa dönmesini engellemek için yan yatış yastığı aldım üç parça şeklinde çırtlı 3 gündür savaşıyor sağa dönmek için uykularımız perişan bide doktor egzersiz verdi muhakkak doktorunuzla konuşun ki bunu farketmediği için ben doktor değiştirdim eğer doktorunuz muayene sırasında iyi incelemiyosa vakit kaybetmeden başka doktorda araştırın derim ben farketmesem çocuğumun kafasına bile bakmamış diye çok öfkelendim ki ilk bebeğim acemiyim
İ

İpek B. Z.

10 Eylül 2025 07:54
Bol bol tummy time yaptirin ve kucaginizda oturtun bol bol. Hep sağa ya da sola yatiyorsa ters tarafa bakmasi icin tummy time yaparken ilgisini çekecek oyuncak, cingirak vs gösterin. İnternette tortikolis egzersizleri videolarina bakip oradaki hareketleri yaptirin hep ayni yönde oldugu icin boynu da tutulmus gibi oluyor tortikolis olmasa bile, boyundaki gerginlik icin iyi gelecektir. Benim oğlum 6 bucuk aylikkenden bu yana (2gun önce 9 oldu) kask takıyor. Uyurken ağlayıp uyanmasina kiyamayip sağa yatmasina izin verdik, omzuna destek yastik koyup diger tarafa yatmasini saglayin ve uyansa bile israrla alışmasıni bekleyin zamanla alisacaktir.
V

Vahide N. A.

10 Eylül 2025 09:38
Geçmiş olsun ipek hanım dediklerinizi yapıyoruz bizde umarım çabucak iyileşir bebeğinizde 🌸
K

Kübra

13 Eylül 2025 18:18
Kaçıncı aya kadar düzelir düz kafa ya
İ

İpek B. Z.

13 Eylül 2025 18:23
En gec 9. aya kadar bekleyin, sonrasında kask gerekebilir diyordu Osman Hoca. Benim oglumun sag taraf dümdüzdü, 6 bucuk aylıkken başladık biz kask tedavisine. Bol bol tummy time yapin ve destekli oturtun Kübra Hanım. Kac aylik bebeğiniz?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir