Düz Kafa

162 görüntüleme
M

Makbule T. ..

25 Eylül 2025 12:31
Oğlum 4 aylık .Yatış pozisyonundan dolayı düz kafa oldu . Doktor bi sağ bi sol yatırmamı ve geçeceğini söyledi yaşayanlar var mı siz neler yaptınız ?
R

Rüm ..

25 Eylül 2025 12:38
Benim oğlum da düz kafaydı hatta bi tarafı kalkıktı yukarı doğru kendisi dönünce oturmaya başlayınca düzeldi 7. Ayın sonlarına doğru kendisine geldi
T

Tuğba B. ..

25 Eylül 2025 12:43
6aylık olmak üzereyiz bizimki de düz kafa yan yatırıylrum düzelir inşallah
R

Rüm ..

25 Eylül 2025 13:00
Geceleri dondügü için hiç sağ sol orta yatıramadım ona rağmen düzeldi eminim sizinki de düzelir
M

Makbule T. ..

25 Eylül 2025 13:04
Umarım öyle olur bir anne olarak nasıl bunu düşünemedim diye kendimi suçluyorum çok üzüldüm . 1 yaşına kadar kafa yapısının gelişiminin devam ettiğini söylüyorlar. Düzelecegine inanıyorum sizlerinde yorumları içimi rahatlatıyor🙏
R

Rüm ..

25 Eylül 2025 16:41
Kendinizi hiç suçlamayın beni de korkuttular yan yatarsa bogulur filan diye ama bende kafasını gördükçe çok üzülüyordum birden baktım kendine geliyor o yüzden sabırlı olun 8. Aya kadar bekleyin illaki farklılıkları göreceksiniz 🙏🏻
M

Makbule T. ..

25 Eylül 2025 18:02
Çok teşekkür ederim instagram adınız nedir sizi takip etmek isterim🙏
C

Ceren Y.

25 Eylül 2025 18:07
Benim oğlum da 4 aylık doktor bize de sağlı sollu yatırmamı söyledi ancak vücut olarak yan çevirip yatırmam mümkün olmuyor dönmeyi öğrendiği için.vücut düz kafa yan yatırıyorum bir bakıyorum on dakika sonra yine dümdüz yatmış oluyor.Kenarlardan destekleyim dedim havludan yaptığım ruloları koydum yine olmadı bunalıp uyandı sürekli. Yani çözümü nedir ben de bilmiyorum ben bulamadım.:(
M

Makbule T. ..

25 Eylül 2025 18:11
Bende yan yatırıyorum şuanda , geceleri uyurken reflü yatagında yatıyor dahala . Ben biraz uzun sert ve yuvarlak bi yastık ile sırt kısmından kafa arkasına kadar koyuyorum döndüremiyor . Koydugunuz şey baya sert olmalı ama onu rahatsız etmemeli .
R

Rüm ..

26 Eylül 2025 07:37
Siz yazın ben ekliyeyim sizi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir