Düştü
98 görüntüleme
B
Beyza
29 Kasım 2025 11:42
Acil yardım edebilir misiniz.bebeğim 8 aylık yataktan düştü yan şekilde kafasına da geldi düşüş, 10 dakika oldu şu an iyi durumu ama ne yapmalıyım ne yapmamalıyım.hastaneye götürmeli miyim
S
Sıla D.
29 Kasım 2025 11:47
Uyutmayın gözlerinde kayma ya da kusma gibi belirtiler var mı takip edin. Doktor değilim ama çocuğu sürekli düşen bi anne olarak sakin kalmayı öğrendim. İçiniz rahat etmezse doktora götürün anne içgüdüsü diye de bişey var
B
Beyza
29 Kasım 2025 11:49
@Sıla Demirci ne kadar süre uyutmamalıyım şu an da uyku saati de geldi.şu anlık durumu iyi
S
Sıla D.
29 Kasım 2025 11:53
1 2 saat kadar uyutmayın takip edin. Uyku saati geldiğinde durdurmak çok zor oluyor biliyorum ama sağlığı her şeyden daha önemli bir de bir saat kadar bir şeyler yedirmemeye Özen gösterin ne olur ne olmaz
B
Beyza
29 Kasım 2025 11:54
@Sıla Demirci emzirmemde sorun var mı peki
S
Sıla D.
29 Kasım 2025 11:56
O kadarını bilmiyorum açıkcası doktorunuzla iletişim kurma şansınız varsa sorun isterseniz. Ama ben 1 saat kadar emzirmemeye dikkat ediyordum. Emzirirseniz uyuyadabilir başka türlü sakinleştirebiliyorsanız onu deneyin derim

Ümran A.
29 Kasım 2025 12:11
Düştüğü yerin yüksekliği düştüğü zemin de önemli
Malesef benim kızımda salı günü düştü ilk defa inşallah son olur tabii . Çok korkuyor insan sakin kalamıyor ama bebişler sandığımızdan daha dayanıklı bir iki saat uyutmayın 24-48 saate kadar da gözlemleyin bebişinizi
Malesef benim kızımda salı günü düştü ilk defa inşallah son olur tabii . Çok korkuyor insan sakin kalamıyor ama bebişler sandığımızdan daha dayanıklı bir iki saat uyutmayın 24-48 saate kadar da gözlemleyin bebişinizi
B
Beyza
29 Kasım 2025 12:17
@Ümran Asil direkt parke üzerine düştü sağ yanı üzerine 40 dk fala oldu şu an iyi durumu bizimde ilk oldu o yüzden çok korktum
T
Tuğba B. ..
29 Kasım 2025 12:35
Beyza hanım geçen benimkide düştü parke üzerine kafasını çarptı 50cm falandı düştüğüAralık.kusarsa,uykuya meyilli olursa garip bir hareketgörürseniz gidin takip edin çocuğu.youtube Osmanhocanın videosu var size yardımcı olacaktır
T
Tuğba B. ..
29 Kasım 2025 12:36
Parke güvenli alan olarak geçiyor
B
Beyza
29 Kasım 2025 15:17
@Tuğba Beyazgül çok teşekkür ediyorum