Düşmeyen Ateş El Ayak Ağız Hastalığı Olabilir mi

85 görüntüleme
Ş

Şirin

24 Ekim 2025 22:44
Kızım sabah ateşle kalktı gün içinde hiç keyfi yoktu hicbisey yemedi sağlık ocağı boğazları çok kötü olmuş dedi antibiyotik ve parol şurup yazdı şimdi agzinin kenarında kırmızı kırmızı benekler farkettim biraz ayaklarında da var
A

Ayşe A.

25 Ekim 2025 01:30
El ayak hastalığı viral enfeksiyondur antibiyotik gerektirmez gereksiz yere antibiyotikkullanmayın bence 1 hafta süren bir hastalık kendiliğinden geçer ateş için 38 in üstünde seyrederse ateş düşürücü kullanın
Betül .

Betül ..

25 Ekim 2025 05:01
Ağız için aftrol, vücut için kaşıntı losyonu kullandık.Ağız için hafif atlattık ama vücutta seyrekte olsa vardı.Her alt açmamda losyon sürdüm.Şükür geçti.Ama bizde ateş olmadı boğaza doğru 2 3 kırmızı benek vardı sadece
Betül .

Betül ..

25 Ekim 2025 05:03
Bu arada Boğazları kötü olmuş derken anlamadım Boğazları mı kızarmış yoksa el ağız hastalığı mı dedi?
Ş

Şirin

25 Ekim 2025 15:33
Sağlık ocagindaki doktor bogazlarina baktı baya kötü olmuş antibiyotik yazıyorum dedi pazartesi çocuk doktoruna randevu aldım gostericem
Betül .

Betül ..

26 Ekim 2025 13:55
Şirin hanım doktorunuz ne hastalığı olduğunu söyledi acaba merak ettim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir