Düşmeyen Ateş
206 görüntüleme
Y
Yasemin B.
13 Ocak 2026 18:42
Merhaba geçen hafta domuz gibi geçirdik ailece evde 2.5 yaş ve 1 yaş 2 bebegim var. Sükür tam düzeldiler dedim bir iki gün normaldi hersey bir kaç gündür 1 yaş bebegimde yeniden ateş başladı 38.5 37 arası gidip geliyor öksürük vardı azaldı burun akıntısı vardı o da azaldi ama ateş sürekli var yarın sabahtekrar doktora götürecegim ama böylebir durum yaşan varmi doktor tavsiyesi alan

Betül �.
13 Ocak 2026 19:03
Bizde rsv atlatalı 2 hafta 3 gün oldu.5 gün önce ateşi 37,5 falan olmuştu ama şuan ateş durumu yok öksürük seyrek
R
Rojda Ş.
13 Ocak 2026 19:08
12 aylık 4 gündür ateş 39 da 2 defa acile gittim boğaz enfeksiyonu dedi doktor ne öksürük ne burun akıntısı sadece ateş calpolla düzelmesini bekliyoruz ama o da 4 gündür hiçbir işe yaramadı doktor 3 4 gün bu şekilde ateş olur sonra düşer dedi iştah yok beslenmiyor resmen gözümün önünde eridi yavrum
Y
Yasemin B.
14 Ocak 2026 20:05
Off cok zor ya bugun götürdüm cocukları 12 aylık bebegimde kulak enfeksiyonu cıktı crp düşük serum falan takıldı antibiyotikbaşladı biraz gözünü açti yavrum burun akıntısı ve geniz akıntısı kulaga vurmuşdoktor sık sık burun temizleyin dedi
B
Betül T.
15 Ocak 2026 02:02
Oğlum 3 yaşında influenza geçirdi 2 hafta oldu 3 gün önce tekrar ateşlendi doktora götürdüm boğazında yada akciğerlerinde bişey çıkmadı şuan halsizlik var onun dışında hala ateşleniyor başka bir sorun yon napıcam şaştım ilaçlar biraz düşürür gibi yapıyo bakıyoruz geri çıkmış