Durmuyor 5 Aylık

172 görüntüleme
C

Cemre Y.

11 Eylül 2025 17:28
Bebeğim 4,5 aylık. Ne bebek arabası ne puset ne ana kucağı hiçbirinde durmuyor sevmiyor hemen ağlıyor. Yürüyüşe çıkalım diyoruz bebek arabasında çığlık çığlığa kucağa alınca veya kanguruda susuyor. Arabada pusette durmuyor kucakta oturmak istiyor hiç güvenli değil. Uzun süredir böyle. Nasıl alıştırabilirim? Bir here gitmek eziyet oldu
N

Naime

11 Eylül 2025 19:46
Ataktan dolayı olabilir mi
İ

İpek B. Z.

11 Eylül 2025 20:05
Ayni dönemlerde benim oğlum da öyleydi, arabanin altina kanguruyu koyardik yolu yarilamadan baslardi ağlamaya ve kanguruya alirdik. Sonra birden geçti ve aglamaz oldu. 4. Ay atağından kalan bi kucak alışkanlığının devamı gibi bence ve zamanla geçiyor.
Ş

Şule ..

11 Eylül 2025 20:16
Benim bebeğim 7 aylık ve hala öyle malesef. doğduğundan beri sürekli dışarı çıkıyoruz her şeyi göze alıp ama malesef hala alışmadı. Sürekli bebek arabası boş kucakta eve dönüyorduk. 4. Aydan sonra kanguruya başladık kanguruda etrafı izlerken daha rahat duruyor. Oto koltuğunda hala bir çözüm yok. oto koltuğunda da bebek arabasında da Ne duruyor ne de uyuyor. Deniyoruz sürekli ama daha değişmedi. Nasıl bir çözüm bulucaz bilmiyorum. Hele arabada kucağımda da bağırıyor zaten tehlikeli almak istemiyorum ama alınca da zaten durmuyor.
B

Büsra H.

11 Eylül 2025 20:48
Ataktan dolayı öyle olduğunu düşünüyorum, bende yaşadım çığlık çığlığa ağladı asla susturamadım markete dahi gidemedim 2 3 hafta bekledim. Balkona cama çıkardım sürekli dışarıya heveslensin diye, sonra sokağımda deneme yaptım hani ağlarsa hızlı dönebileyim eve diye çünkü kucak istiyor ve tek elle araba itmek zor. Sizde sabredin elbet geçicek.
C

Cemre Y.

12 Eylül 2025 06:50
Atak mı bilmiyorum uzun süredir böyle, umarım geçer. Bebek arabasını dışarı yöne çevirdim etrafı izlesin diye fayda etmedi. Umarım geçer
M

Melek Ö.

12 Eylül 2025 07:21
Benim bebeğimde 4,5 aylık yaklaşık, aynı sorunları yaşıyorum korkumdan dışarı çıkamıyorum
T

Tuğba A. ..

12 Eylül 2025 09:39
Bebek arabasini durdurup ona dogru egilip bi sure oyuncak gosterme, guldugu sesleri ya da yuzleri yapma gibi seyleri deneyin. Eger sakinlesirse kurtulursunuz bu durumdan. Bebek arabasina ve pusete bu sekilde alisabilir. Ama o sekilde bile durmazsa ben de bilmiyorum ne yapabilirsiniz :( ben size dedigim sekilde yavas yavas kurtulabildim. Pusete hala tam alisamadi, resmen nefret ediyor. 5.5aylik su an 3.5ayliktan beri sorun vardi. Simdi bebek arabasinda uyumaya bile basladi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir