Dudak Morarması Acill

58 görüntüleme
D

Didem U.

22 Eylül 2025 15:46
Oglum 5 aylik bugun birden bire biri yanagindan opuverdu hemen gudip sabunla yikadim bebek kolonyasi ile sildim misafirlikte normalde kimseye opturmem yuzunden yarimsaat sinra alt dudaginda bi morarma oldu sizce nedendir cok korkuyorum
A

Ayşegül Ü.

22 Eylül 2025 16:20
Yazdıklarınızı okuyunca o kadar sinirlendim ki bu insanların densizliği nedir, kendilerinden çok mu eminler, benim de başıma aynısı geldiği için ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Bebeğimin elinden öptüler hem de. Bebeğinizi gözlemleyin ateşini kontrol edin, inşallah hiçbir şey olmayacak . 🙏🏻
D

Didem U.

22 Eylül 2025 16:25
Sormayin cok cok sinirlendim kucagimdayken bir anda yanaklarinden opuverdi en en korktugum seydir insallah bir sey olmaz
T

Tuğba B. ..

22 Eylül 2025 16:27
5.5 aylık oğlumu ben doğru düzgün ölmemiş ken geçen bir arkadaşım şap diye öptü o kadar sinir oldum ki o gün günüm kötü geçti sinirden
D

Didem U.

22 Eylül 2025 16:28
Insanlara bunu anlatamiyorsunuz maalesef bende cok hayir diyebilen biri degilim yani surekli sen mi tek cocuk buyuttun yok cok evhamlisin vs vs ellerini opmeler allahim sabir versin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir