Doymuyor mu
133 görüntüleme
A
Aslı
23 Ekim 2025 14:11
50 günlük bebeğim uzun süre emiyor ancak son günlerde memeyi çektiğimde ağlayamaya başlıyor ve sürekli neredeyse emdiğinin tamamını kusuyor doymuyor mu acaba kilosu iyi demişti doktorumuz
S
Saziye G.
23 Ekim 2025 14:13
30/40 dk dan fazla emzirilmemeli 15 biri 15 de diğeri kusuyorsa fazla aldığını atıyordur
A
Aslı
23 Ekim 2025 14:14
kendiliğinden bırakmıyor kusuyor diye ben çekiyorum bu sefer de ağlamaya başlıyor çişli bez sayısıda iyi ama acaba sütüm mü azaldı bilmiyorum :/
B
Beyza E.
23 Ekim 2025 14:15
Bebeğiniz doyup doymadığını çişli bez sayısından anlayabilirsiniz. Günlük ortalama 5-7 çişli bez atıyorsanız mutlaka doyuyordur. Memede olma hali herzaman açlıktan olmaz orada vakit geçirmeyi bebekler sever çünkü tanıdık bildik bir kokudur kendini güvende hisseder. Kusma durumunuda doktorunuz değerlendirmeli kilo alımında sorun yoksa eğer göz ardı edebiliyorlar takip etmenizde fayda var
S
Saziye G.
23 Ekim 2025 14:21
Kilo alımı ve çişli bez sayısıyeterliyse emzirmeyin, doyar. Bazı bebekler gazı olunca da emmek istiyor gazı var mı ? Rahatlamak için de olabilir temas etmek isteyebilir küçük daha annesi 🙂
A
Aslı
23 Ekim 2025 14:28
gazı olmaz mı hem de nasıl🥲 teşekkür ederimmm😊
S
Saziye G.
23 Ekim 2025 14:38
Gazlıysa çok emerse onlarda gaz olarak dönecektir çok emzirmeyin ılık duş masajla rahatlatın🙂
A
Aslı i.
24 Ekim 2025 10:49
Uzunca bi süre memeden çektikten sonra ağladı. Hemen emzik takıyordum. Acaba doymadı mı diye bi kaç kez emzirdim her seferinde kustu. Tamamen orada kalmak istiyo benim sıpam. Yaklaşık 5. Ayına kadar öyle devam etti. Şu an 7 artık böyle bir durum kalmadı. ☺️