Dort Bucuk Aylık Köpek Dişi

134 görüntüleme
A

Ayşe

3 Kasım 2025 07:59
Bebegım4.5 aylık ust yan sag sol ıkı tane diş gorunuyorkopek dısının olması gereken yerde ama alttan degıl damakta yandan gorunjyor cok da huzursuz normal mı
B

Büşra T.

3 Kasım 2025 08:30
Hem atak dönemi hem dişler bı arada gelmiş ondan
A

Ayşe

3 Kasım 2025 08:42
Dişi o zaman dogru anlamısım geliyor ne zaman patlar peki ya da bu patlamıs halı mı oluyor pek anlayamadım
E

Ebru Ç.

3 Kasım 2025 09:29
Benimkızım 7 aylık geçen gün üst sağ ve sol damakta beyaz noktalar gördüm bende diş sandım ama değilmiş süt kisti dedi doktor birkaç haftaya geçer zararsız demişti öyle de oldu sertlik yoksa muhtemelen sizinki de süt kisti
A

Ayşe

3 Kasım 2025 11:24
Ben bıleıgınız dıs goruyorum ama bılmıyorum cok da huzursuz aglıyor ıkıngundur keyfı kalmadı
C

Ceren ..

3 Kasım 2025 11:49
bahsettiğiniz şey epstein incileri yani kist olabilir biz de diş sanmıştık sağ arkadaydı kistmiş kendi kendine geçiyormuş bi bakın netten bence
A

Ayşe

3 Kasım 2025 12:09
O zaman diş degilse bu kadar aglaması sık sık azar azar uyuyor cozemedım gıttı
C

Ceren ..

4 Kasım 2025 06:46
diş kökleri kaşınmaya başlamıştır benim bebeğim de aynı durumda eli sürekli ağzında huzursuz
İ

İ.E.

7 Kasım 2025 03:22
Disleri yerine oturuyor ondan gorunur damak ustunde. Bizde de oyleydi 4.ayda hem ustte hem altta kopek disinin oldugu yerde beyaz disler damagin ustunde gorunuyordu. 6.ayda ancak onler cikti. Pespese 4 tane geldi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir