Dönmeye Başladı Beşiğim Dar Acill Yardım Eder Misiniz

129 görüntüleme
Ö

Özge K.

6 Kasım 2025 05:37
Arkadaşlar tam beş aylık oldukbugün 5 gündür dönmeye başladı ama tek taraflı sırttan karna geri dönemiyor gece de uykusunda dönmek istiyor amakullandığım anne yanı beşik dar olduğu için dönemiyor ve çok sinirlenip uykudan uyanıyorbeşik gelişim geriliğne neden olur mu bide kendi yatağı var büyükorda yatırdım bi kere sürekli dönmediği için daha bu sefer de dönücem derken kendini uykusundan daha çok uyanıp ağlıyor sizler neler yaptınız bu dönemde
Ümran A.

Ümran A.

6 Kasım 2025 07:58
Merhabalar gün içinde bol bol dönme hareketini tekrar ederseniz gece dönmek istemeyecektir. Dar beşik konusunda ise ben rahat edemediklerini düşünüyorum büyüyorlar artık çünkü, gelişimini etkiler mi bir bilgim yok bu konuda ama benim kızımda anne yanı beşikte yatmak istemiyor dar olduğu için ben de büyük beşikte yatırıyorum artık
Ö

Özge K.

6 Kasım 2025 08:35
Çok teşekkürler hemen denicem bol bol gün içinde dönmeyi
Z

Zeynep Y. S.

6 Kasım 2025 18:17
Aynısını ben de yaşadım ama gelişimini olumsuz etkilediğini düşünmüyorum bir süre sonra iki türlü de dönmeyi öğrendiğinde kendiliğinden düzene giriyor bizim öyle oldu en azından ben de gün içinde sürekli egzersiz yaptırdım ona ve iyi geldiğini düşüniyorum. Bebeklerin beyni gündüz öğrendikler şeyi gece tekrar ediyor kendileri uyuyor ama beyin sürekli öğrenme sürecini aktif tutuyor bir süre sonra normale dönüyor umarım kolay atlatırsınız
Ö

Özge T.

6 Kasım 2025 20:05
Dönme kolaylığı açısından henüz bebeğiniz için erken, tam dönebildiğinde uykusunda rahatça dönebilecek ama beşik genişliği her zaman lazım tabi benim oğlum da epey hareketli devamlı sınıra dayanıyor gece o da öyle uyanabiliyor. Bi kere geniş park yatakta yatırdım rahatça dört döndü uyanmadı.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir