Dönmeme

155 görüntüleme
E

Esengül K.

28 Ekim 2025 18:03
Bebeğim bi kaç gün sonra 6.ayını dolduracak ama hala tam tur dönüş yapmıyor. Sağa sola dönebiliyor.
M

Merve A.

28 Ekim 2025 18:19
Merak etmeyin benim bebeğimde öyleydi 7.aya girdiğimiz gün fırfır dönmeye başladı zamanı gelince dönecektir:)
E

Esengül K.

28 Ekim 2025 18:20
Umarım öyle olur 🙏
Çağla

Çağla

28 Ekim 2025 18:20
Benımkıde 6 aylık oldu sağa sola rahat dönuyor col nadirde ters dönüyor.hep toplubır bebek hemde yerdeyatmayı sevmıyor onla alakalı dıye dusunuyorum normal bence
T

Tuğba B. ..

28 Ekim 2025 18:25
Benimkide 6.5 aylık olana kadar yapmadı endişelendim ama birden yapmaya başladı tam tur dönüyor .canınızı sıkmayın sizde yardımcı olun.
E

Esengül K.

28 Ekim 2025 18:28
Yardımcı oluyorum ama kızımın hiç işine gelmiyor sanki.Doktprumuza sormuştum biraz tombalak bir bebek ondan dönmemiştir dedi ama kilolu bi bebekte değil açıkcası. Umarım dönmeyi başarabilir. Gelişiminde bir sıkıntı yok çümkü
Ə

Ədilə M.

28 Ekim 2025 18:32
Salam, mənim oğlumda 5 a+20 günlük, ancaq dönə bilmir, cəhd edir amma tam sağa və ya sola dönə bilmir, qarnı üstündən kürəyi üstünə də onsuz heç dönmür, çox narahat oluram, çiynini qaldırır arxa tərəfə başını çevirib baxır deyə bir az rahatlaşıram☹️
S

Sema E.

28 Ekim 2025 18:43
Benim bebeğim iki aylık dönmeye başladı fakat devamı gelmedi çünkü kayınvalidemdeyim çocuğu asla yere yatirmiyorlar gelişimi için ben yatırmaya çalışıyorum
A

Arzu.G

28 Ekim 2025 18:58
Sağasola donuyosa endişe etmeyin bizimki de oyleydi 7.ayı biterken donmeye başladı bazı bebekler donmeye emeklemeye yurumeye hazır olmuyor kendi zamanı gelmedikce.
A

Arzu.G

28 Ekim 2025 19:00
Sema hanim destekli bebek buyutmenin en kotu yani da bu malesef herkesin ayrı fikri var bebek üstünde .Allah kolaylık versin
S

Sema E.

28 Ekim 2025 19:24
Teşekkür ederim arzu hanım evet maalesef çalışıyorum ayrıca o sebeple birşeyde diyemiyorum bu zamanda kadın olmak anne olmak çok zormuş insan cocuguyla ilgilenemiyorum gerçi bizim toplumda her çağda zordu kadın olmakta neyse
A

Arzu.G

28 Ekim 2025 19:28
çok haklısınız ne yazık ki çalışırken de evde otururken de anneyken de her türlü çok zor kadın olmak ve genelde de bize hayati zorlastiran yine kadınlar hemcinslerimiz oluyor .inşallah biz daha bilinçli çocuklar yetistirebiliriz de evlatlarimiz huzurlu ortamlarda yaşarlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir