Dönemiyor

174 görüntüleme
R

Rabia G. ..

29 Ekim 2025 01:07
Kızım 7 ay 11 günlük sadece yarım dönebiliyor ve desteksiz oturabiliyor tam tur dönme yok ve günü time şeklinde karnının üstüne uzanamıyor hemen huzursuzlanıyor sadece oturmak istiyor normal mi dönememesi hareketsizliği korkutuyor beni
A

Arzu.G

29 Ekim 2025 06:37
oturmayı ogrenmis bebeğin karin üstünde durmak istememesi çok normal bence .benim oğlum 7.ayindan sonra hatta 8e yaklaşıyordu tam tur dondugunde .bence bir sıkıntı yok bebeğinizde bazı bebekler donmeyi yurumeyi emeklemeyi geç yapıyor yasitlarina gore
A

Ayşe Y.

5 Kasım 2025 19:54
Rabia Hanım benim bebeğim de aynı anlattığınız gibi.7 ay 10 günlük desteksiz oturabiliyor ama dönmüyor. Yüz üstü duröaktan nefret ediyor ağlamaya başlıyor yüz üstü koyduğumuzda. Bi doktara sordum o da desteksiz oturuyorsa sorun yok canı istemiyor demekki dönmeyi demişti ama ben de sizin gibi endişeleniyorum.
R

Rabia G. ..

5 Kasım 2025 22:57
Bana da öyle dediler ama yaşıtlarına bakıyorum da hareketliler falan endişelenmemek elde değil
R

Rabia G. ..

5 Kasım 2025 22:57
Doktorum 9 aya kadar zamanı var dedi acele etmememi söyledi
E

Esra Y. ..

6 Kasım 2025 05:48
Aynı durumu yasadim erkek bebek ve biraz kilosu ilerideyse çocuk kendini yormuyor demiştidoktorumuz 8 buçukaylikken tam donebildi. Şimdide derdimiz ayakta durma emekleme bunlar yok bakalım...
R

Rabia G. ..

6 Kasım 2025 06:16
Demekki bazıları uyuşuk oluyor, inşallah sıkıntılar çekmeden sağlıkla büyütürüzz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir